Croque Madame

Croque Madame is een klein lunchtentje middenin ‘the red light disctrict’ van Amsterdam. Verstopt achter de grote kerk in een piepklein straatje, de Sint Annendwarsstraat. Het publiek wat hier komt is een leuke mix tussen locals en toeristen en, niet geheel onbelangrijk, ze hebben hier hele goede tosti’s.
Croque Madame Amsterdam Tosti's
Het tosti menu is zeer uitgebreid en naast de classic croque madame hebben ze hier ook meer gewaagdere combinaties. Ik kan natuurlijk weer niet kiezen en bestel van alles eentje. Ik neem de tosti geitenkaas, de tosti caprese en de classic croque madame. Zodra de planken op tafel worden gezet loopt het water mij al in de mond, dit ruikt zo lekker.
Croque Madame Amsterdam Tosti's

Wat maakt Croque Madame nou zo bijzonder? De sausjes. Hier serveren ze geen traditionele ketchup bij de tosti’s maar huisgemaakte sauzen en mayo’s. En die maken het verschil. Echt. De geitenkaas tosti is zo lekker en het sausje met kruiden en honing maakt het helemaal af. De caprese komt ook met een speciale mayo en daar wil ik het recept echt van hebben want dit is zo lekker, dat smeer je gewoon op de brood.
Croque Madame Amsterdam Tosti's

Naast tosti’s hebben ze bij croque madame ook gezonde sapjes, lekkere croissantjes, cake en burgers. Maar ik als ik jou was zou ik gaan voor de tosti. De bediening is on-Amsterdams vriendelijk en al moet je hier geen mega haast hebben, alles wordt met passie en liefde voor je klaargemaakt.
Croque Madame Amsterdam Tosti's
Meer tosti hotspots checken? Klik hier.