Coffee Sometime

Met vriendin Daisy waren we om a hunt for pancakes en bij Coffee Sometime zouden ze hele goede moeten hebben. Dat moesten we even gaan testen. Maar niet alleen de ‘fluffy pancakes’  waren heel goed, de rest was misschien nog wel beter. Een dikke aanrader dus dit.
Coffee Sometime

Ik liep er haast voorbij, want opvallen doet Coffee Sometime allerminst. Maar toch zit het er al redelijk vol. De inrichting is strak, clean en doet een beetje Scandinavisch aan zonder koeltjes over te komen. De vitrine ligt vol met zelfgebakken taarten, koeken en andere lekkernijen en ze hebben naast biologische lokale melk óók Oatly havermelk voor in mijn latte. Yes!

Heerlijke koffie en geweldige broodjes bij Coffee Sometime
Coffee Sometime

We kwamen voor de pancakes en eerlijk is eerlijk, die waren uitzonderlijk goed en verdienen dus een plek in de top drie van de beste pancakes van Amsterdam, maar hun avocado toast met scrambled eggs steelden de show. Dit was de lekkerste avo toast die ik ooit gegeten had. Kwam het door de groffe avocado? De humus? De Dukkah? Of door het perfect getoaste zuurdesembrood? Ik weet het niet, maar dit was gewoon hemels.
Coffee Sometime

Naast pancakes en avo toast hebben ze ook yoghurt met matcha, superfood porridge, tomato en parmesan oatmeal en croissantjes, koekjes en allerlei soorten eieren. Een kleine kaart, zonder poespas maar toch origineel en net even anders dan anders en dus niet normaal lekker. Coffee sometime is mijn nieuwe favo tent in West!
Coffee Sometime

Meer weten over dit leuke zaakje aan de Constantijn Huijgensstraat 63h? Klik hier.