Café Partisan wordt Frida Mexican Cantina

Café Partisan op de ‘Jan Eef’ is al een geruime tijd dicht. Wat hier nou precies mis is gegaan mag Joost weten, maar ‘het werkte niet’ terwijl er volgens mij niet echt ‘iets mis mee was’ maar goed. Partisan is niet meer en de boys van mijn favo hangout de Chin Chin Club zijn gevraagd om mee te doen en van deze tent een succesvolle en rete coole Mexicaanse Cantina te maken. Want; Café Partisan wordt Frida Mexican Cantina.

Café Partisan wordt Frida Mexican Cantina

Frida Mexican Cantina wordt een nieuwe Mexicaanse foodbar op de Admiraal de Ruijterweg en aangezien de heren van de Chin Chin erbij betrokken zijn heb ik hier alle vertrouwen in. Zij hadden namelijk Calle Ocho in de Pijp waar ze mega lekker ‘Miami Streetfood’ serveerden dus met die Mexicaans getinte keuken zit het wel goed.
Café Partisan wordt Frida Mexican Cantina

Who the fuck is Frida?

Toen ik hoorde over deze nieuwe hotspot ben ik natuurlijk meteen gaan Googelen en ik vond in Den Haag een Frida Mexican Food en in Los Angeles een Frida Mexican Cuisine en over de hele wereld zitten Mexicaanse vreetschuren die Frida heten. Maar who the fuck is Frida? In het kort (heel kort) Frida Kahlo was een Mexicaanse surrealistische kunstschilderes. Ze werd beroemd uiteraard door haar schilderkunst maar ook doordat ze na een ongeluk op zesjarige leeftijd aan kinderverlamming lijdt, waardoor haar been en voet blijvend worden misvormd. Ben je echt geïnteresseerd in Frida, dan moet je ff zelf Googelen want dit is echte kost.

Mexicaanse Cantina in de Baarsjes

Frida Mexican Cantina zit op de hoek van de Admiraal de Ruijterweg en de Jan Evertsenstraat in de bruisende Baarsjes. Volgens Danny Lee (eindbaas van de Chin Chin) wordt het een zaak vol ‘real Mexican food, fiësta, tequila, mezcal en liters margarita. Wat mij betreft kan er nu weinig meer mis gaan. De gevel al gezien? Dat beloofd in ieder geval veel goeds.

Ik ben gek gek gek op Mexican food, dus ik kan niet wachten tot de opening van Frida Mexican Cantina. Kom maar door met die taco’s! De website is nog niet online maar hou ‘m hier in de gaten. Of check hun Facebookpagina.