Chin Chin Club

Mijn nieuwe lievelings is de Chin Chin Club. Vanaf het eerste moment was ik verkocht. Om eerlijk te zijn had ik er niet veel van verwacht want een arcade slash karaoke slash Asian fusion restaurant en cocktailbar dat kon niet veel zijn. But i was wrong. Big time.
Chin Chin Club

Eten bij de Chin Chin club

Tijdens mijn eerste ‘girlsnight’ na de geboorte van Ravi belandden we bij de Chin Chin Club en wat was dat een top avond. De sfeer, het eten, het interieur, de muziek, echt alles klopte. We kregen een leuk tafeltje aan wat later de dansvloer zou worden en begonnen met een fles huiswijn die lekkerder smaakte dan menig andere dure wijn in andere restaurants. Gevolgd door een bakje verse en echt lekkere gekleurde kroepoek en toen wist ik al dit zou wel eens een top avond kunnen worden. En dat werd het. We bestelen verschillende hapjes van de kaart. Dim sum met truffel, pulled duck taco’s, tonijn tartaar, makreel, entrecôte en de klapper van de avond was toch wel de prawn pulpo toast. Jezus wat was dat lekker en bijzonder. Maar ook de bao met krab en de chicken wings zijn aanraders.
Chin Chin Club

Drankjes op donderdag

Langzaam liep het eten over in drankjes en (voor het eerst in mijn leven écht lekkere) espresso martini’s. De muziek, die we de hele avond al lekker vonden en waardoor we bijna de hele tijd dansend aan tafel zaten, ging steeds een tandje harder. Het werd drukker, gezelliger en na nog een pornstar martini waren we klaar voor een duetje. In het rookhok kan je shameless je zangkunsten ten gehore brengen maar je kan natuurlijk ook een karaoke kamer huren. Dat lieten we dit keer over aan de pro’s maar de paar nummertjes die we deden smaakten wel degelijk naar meer. Teruggekomen van onze act werd er al redelijk gedanst op de lekkerste hitjes en het enige wat wij riepen was ‘nooit meer naar huis’. Dus heb je zin in een hapje en drankje op de donderdag en wil je ook wel een dansje wagen dan is de Chin Chin Club helemaal de plek waar je moet zijn.
Chin Chin Club

Asian Fusion shared dining bij Chin Chin Club

Zoals je hierboven al kon lezen is het menu van de Chin Chin Club Asian Fusion. Helemaal hip en ook nog eens lekker. Bestel gewoon flink wat hapjes en laat alles in shifts uitserveren zodat je lekker lang kunt tafelen. De dim sum met truffel en de prawn pulpo toast moet je zeker bestellen. Echte aanraders. Oh en skip de koffie en neem een espresso martini. Die zijn hier écht lekker.
Chin Chin Club

Eten, dansen én zingen

In het midden van het restaurant staan twee ping pong tafels dus mocht je date echt boring as fuck zijn dan kan je altijd nog opperen om een balletje te slaan om de tijd te doden of het gesprek op gang te brengen. Maar je kunt bij Chin Chin ook karaoke kamers afhuren. Hoe te gek. Eerst uitgebreid eten en na flink wat bakkies met z’n alle even een uurtje los. Heerlijk wat een top avond.
Chin Chin Club

Karaoke bij Chin Chin Club

De privé kamers bij Chin Chin hebben genoeg ruimte voor 30 personen en deze hoef je niet af te huren (wel van te voren reserveren) maar het eerste uur moet je €250 aan drank uitgeven en daarna €100 per uur aan drank. Prima deal zou ik zeggen. Daarna lekker los op de dansvloer en je hebt een geweldige avond.
Chin Chin Club

Wil je echt lekker eten en misschien nog een dansje doen dan is Chin Chin Club echt de tent waar je moet zijn. Ik ben fan!
Tafeltje reserveren? Klik hier. Chin Chin zit op de Rozengracht 133 vlakbij Salmuera, ook een geweldige eettip!