Brunchen met Bao’s

Iets te diep in het glaasje gekeken op zaterdagavond? Komt dat even goed uit! Happy Happy Joy Joy serveert vanaf nu iedere laatste zondag van maand the Asian Boozy Brunch (locatie zuid, die leuke tent midden in de Pijp) waar je dus kunt brunchen met bao’s. Hoe chill. Dit is de ideale plek om bij te komen van je kater met de lekkerste Aziastische hapjes en een flink sterke (en pittige!) bloody mary.
Brunchen met Bao's

Bloody Mary’s en spelletjes spelen

Wij gingen dit uiteraard even voor je testen, someone has got to do this dirty job… dus als je benieuwd bent lees dan snel verder. Het start al gelijk relaxt als je aankomt, bij binnenkomst staat er namelijk een tafel vol gezelschapsspelletjes voor je klaar, zodat je tijdens de brunch je tafelgenoten fijn kunt inmaken met een potje Yahtzee of Domino. Naast dit vertier staat er ook een DJ lekkere plaatjes te draaien, om al swingend over je kater heen te komen. Dat brak spelletjes spelen is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd want ondergetekende heeft een beetje een probleem met ‘verliezen’ en als ik dat brak doe dan wordt het er absoluut niet gezelliger op… Dus ik skip de spelletjes even.
Brunchen met Bao's

Brunchen met Bao’s

De brunch, daar waar het natuurlijk om draait, is om door een ringetje te halen. Je start met een goed pittige bloody mary, die je gelijk goed wakker schudt voor de rest van de dag. Daarna kun je kiezen uit vier verschillende soorten boa’s (peking duck, crispy chicken, fried tofu of de life spiced pork), wij gingen voor de crispy chicken en de peking duck – en dat bleek een hele goeie keuze te zijn. Maar, als we het personeel mochten geloven, zijn ze allemaal even lekker. De brunch vervolgde zich met zeer geslaagde pittige viskoekjes (thod man pla), geserveerd met zoetzure komkommer en een chili-sausje om te dippen. De brunch wordt afgesloten met een kom pho bo, een Vietnamese beef soup met noodles, groente en beef. Goed vullend, gezond en erg lekker. Vaak ga ik teveel voor gefrituurde troep of burgers en friet en dat is na een avondje flink doorhalen natuurlijk extra ongezond dus brunchen met bao’s en Vietnamese soep is een veel betere en gezelligere keuze.
Brunchen met Bao's

De komende maanden zal de Asian Boozy Brunch iedere laatste zondag van de maand plaatsvinden bij Happy Happy Joy Joy in zuid. Ideaal om over je kater heen te komen, met een spelletje, een lekker muziekje en een bloody mary in je hand. Het brunch menu kost €17,50 p.p, wat wij zeker niet duur vinden voor wat je krijgt! Meer weten over Happy Happy Joy Joy? Klik dan hier.