HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

Wat een geweldig nieuws heb ik voor jullie want ik fietste net over de Ceintuurbaan en ik zag dat ze daar keihard aan het klussen waren aan een nieuwe HappHappyJoyJoy. Wanneer ze precies open gaan voor het grote publiek is nog even een geheim maar 6 september is het openingsfeest dus dikke kans dat vanaf de 7de HappyHappyJoyJoy opent voor iedereen in De Pijp aan de Ceintuurbaan 256.
HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

Tussen mij en HappyHappyJoyJoy was het direct raak. Vanaf het eerste etentje was ik verkocht. De super uitgebreide menukaart, de lekkere biertjes en verse cocosnoten, de hysterische inrichting en de openingstijden waren gewoon top. Enige nadeel was dat ze in Amsterdam West zaten want dat is vanuit Oost stiekem best een roteind fietsen. Maar mijn gebeden werden al snel gehoord want HappyHappyJoyJoy Oost opende haar deuren. En wat voor deuren. Dit is gewoon de beste stek die je kunt hebben in Amsterdam. Een gigantisch restaurant, goed bereikbaar met het openbaar vervoer, altijd een parkeerplek in de buurt en een gigantische tuin waar je de hele avond kunt eten, drinken en bijkletsen. Ook ideaal voor met kinderen want die kunnen hier rondrennen en spelen zonder anderen tot last te zijn. En dan krijgen we er straks nog een filiaal bij als HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp zitten alleen zuid en noord nog zonder.
HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp aan de Ceintuurbaan

Op dit moment wordt er nog volop geklust maar over niet al te lange tijd zullen ook hier de bao buns en dim sum over tafel gaan. Ik kan werkelijk niet wachten! Of ze hier ook een tuin of buiten krijgen is nog niet bekend, maar ook al is dit niet zo, De Pijp had nog écht zo’n zaak nodig. Op elke hoek van de straat kan je flammkuchen, salades, burgers en borrelhappen krijgen maar een tent zoals HappyHappyJoyJoy hadden ze nog niet.
HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

Mijn favorieten op het menu van HappyHappyJoyJoy?

Ik bestel in ieder geval altijd de Shao Mai dat zijn gestoomde dumplings van varkensvlees, garnaal en Chinese paddenstoel en de Har Kau, dat zijn gestoomde garnalendumplings met bamboescheut. Zo lekker. Ook die Tjien Kauw neem ik altijd dat zijn drie gefrituurde dumplings van kip met groenten en een heel lekker beetje pittig mayo sausje. Dan bestellen we altijd (soms wel twee keer) de Peking Duck bao bun. Goddelijke gestoomde buns met shredded peking eend, hoisin, bosui, komkommer en wasabi-mayonaise en ik neem altijd de Duck Gyoza en de Rendang. Dus heb je echt geen idee wat je moet bestellen dan kom je met deze hapjes al een heel eind.
HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

Bestel nu deze Rainbaos exclusief bij HappyHappyJoyJoy

De populaire bao buns zijn vanaf vandaag omgetoverd en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog! Hoe cool is dat!? En met deze actie is HappyHappyJoyJoy het eerste restaurant ter wereld dat rainbaos op het menu heeft staan. Deze vrolijke rainbao’s zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren (roze, geel, groen, oranje, zwart, wit en rood) en zijn bij alle locaties van HappyHappyJoyJoy in Amsterdam te krijgen. Ik zeg, let’s go!
HappyHappyJoyJoy opent in De Pijp

Meer weten over HappyHappyJoyJoy? Klik dan hier voor hun website.