Brood en Zoets

Als ik in Amersfoort ben en zin heb om ergens gezellig én heel lekker te lunchen met broodjes en een lekker stukje taart dan ga ik het liefst naar Brood en Zoets. Dit is een gezellig zaakje met een piepklein terras aan een knus grachtje in de stad.
Brood & Zoets Amersfoort
Sanne de eigenaresse runt de zaak met liefde en passie en dat proef je terug in alles. De kaart bestaat uit goed belegde broodjes, mooie salades, heerlijke quiches, gezonde sappen, smoothies en allerlei lekkere taarten en muffins.
Brood & Zoets Amersfoort
Ook voor de high tea moet je hier zijn, die is te gek! Bij brood & zoets kan je tegenwoordig ook een gezonde high tea bestellen, geheel suikervrij en toch heel lekker. Ik vind het altijd leuk om te zien dat tentjes zoals deze meegaan met de tijd en voor alles lekkere én gezondere opties verzinnen.
Brood & Zoets Amersfoort
Na mijn broodje brie heb ik eigenlijk genoeg, maar ik heb zoveel lekkere taarten zien staan dat ik gewoon wat moé bestellen. Ik zie op de kaart ‘van alles iets kleins’ staan voor 2 euro. Hoe leuk is dit? Je krijgt dan 4 kleine hapjes van allerlei soorten taarten of cakes. Ideaal als je een keer niet een heel stuk taart op kunt of gewoon zin hebt in een klein zoet hapje.
Brood & Zoets Amersfoort
Brood en Zoets zit op de Mooierstraat 3.

Uiteten in Amersfoort? Ga dan naar restaurant RAUW.