Abby’s 

Het stijlvolle Abby’s vind je aan het eind van het Ritsevoort in Alkmaar onder de molen van Piet. Ze serveren mooie gerechten en goed geselecteerde wijnen. Je kunt hier heen voor een lunch, borrel, diner of gewoon voor een lekker drankje.

Abby’s een fijne plek onder de molen van Piet

Abby’s is van dezelfde eigenaar als Mojo’s, Ritsz en de Buren en dat verklaart het succes. De inrichting is stijlvol en chic. Met het gezellige terras onder de molen van Piet kun je ‘s zomers prima een middagje chillen bij Abby’s. Opvallend is dat er ook veel zakenmensen bij Abby’s komen om te lunchen of te dineren. Een leuke mix van al wat Alkmaar te bieden heeft dus.
Abby’s 

Al het schoons van Alkmaar krijg je bij Abby’s

Abby’s maakt gebruik van de kracht van Alkmaar. Zo maken ze brood van Alkmaars gist en dat gist wordt ook gebruikt voor het echte Alkmaars bier. Je kunt hier de lekkerste broodjes bestellen met échte Beemsterkaas. Ja, oké, dit is weliswaar geen Alkmaar, maar komt toch uit de regio en men is er hier trots op. Alle producten die op de kaart staan zijn vers, seizoensgebonden en dus uit de regio. Aanraders voor lunch zijn de broodje gezond deluxe, de Abby’s club en de Abby’s fish salad.
Abby’s 

Abby’s Meatlovers Thuesday

Woensdag gehaktdag? Nee hoor. Hier niet. Bij Abby’s is het op dinsdag feest voor vleesliefhebbers! Iedere dinsdag is namelijk Abby’s Meatlovers Tuesday. De chef gaat dan naar de slager en zoekt iedere week weer een ander bijzonder stuk vlees uit. Zo kunnen de echte carnivoren onder ons iedere week genieten van een ander goed stuk vlees.
Abby’s 

Sunday funday

Wil je op zondag wat leuks gaan doen? Iedere zondag heeft Abby’s de family lunch. Voor iets minder dan 40 euro krijg je een uitgebreide 3 gangen lunch met drankjes. Deze lunch kan je reserveren van te voren en op zondag je eens lekker laten verwennen.

Voor meer Alkmaar tips klik hier. Mijn favoriet in Alkmaar? Ijkgebouw Alkmaar, ben je daar al eens geweest?
Photocredits: Rick Akkerman.