10 paasbeste paasboxen van Amsterdam tot Lekkerkerk

Ha, paasdagen. Ha paaseitjes verstoppen, zoeken, schilderen en eten. Heel veel worden er hier door koters en ondergetekende (guilty) gegeten. Verslingerd zijn we eraan. Waar we ook dól op zijn, zijn de kant-en-klare paasboxen. Want tout horeca zit niet stil lieve mensen, integendeel. Dus om er een vrolijk-zalig-heerlijk Pasen thuis van te maken een lijstje (op willekeurige volgorde) Oost-West-Paas-Beste paasboxen cadeau. Ontbijt, brunch of diner. Wees er als de paashaas bij met bestellen. Geen dank! Dit zijn 10 paasbeste paasboxen van Amsterdam tot Lekkerkerk.

paasboxen Pasen 2021 TOZI
Photo credit: TOZI

TOZI

Bij TOZI zijn ze smoor op Italië. En Italië op hen. Bekend staan ze om de kleine Venetiaans-Italiaanse gerechten. Gezellig delen dus, zoals de traditie het leert. Nu kan je tijdens de paas (en ook daarbuiten) thuis TOZI’en. Kiezen kan je uit drie type cicchetti-paasboxen. Voor de grote mens en bambini. Exclusief tijdens de paasdagen bezorgen ze door heel Nederland (oké, op de waddeneilanden na). O en bestellen = kans maken op een TOZI-picknick. Buon appetito!

paasboxen Pasen 2021
Photo credit: Okura

Okura’s Easter Brunch Box

Soms moet je – als de cententas het toelaat – jezelf eens lekker culinair kietelen. Nou, dat kunnen ze bij Okura als de beste. De topchefs zijn losgegaan met een heuse paasbox. Je wil een kleine impressie? Komt ‘ie: Aspergesoep met mimosa crumble. Oosterse zalm. Een éclair van ganzenlever en kweepeer. Gevulde eieren met Hollandse garnalen en mascarpone. Wentelteefjes. Heb je zoiets van “daar kan nog wel een upgrade bovenop?”, dan kun je de brunch oppimpen met kaviaar, halve kreeft en / of wat bruisend borrelbaars.

paasboxen Pasen 2021 TED's
Photo credit: TED’s

TED’s All Day Brunch

Pasen = brunchen. En heb je het over één van Neerlands brunch bazen, dan is dat zeker TED’s. Kan ook niet anders met ‘all day brunch’ in je naam. Met hun Easter Brunch Box voor 2 tot 4 personen zit je sowieso gebakken. Wentelteefjes met de voetjes in de chocolade, sandwiches, Brabantse (yes, de échte) worstenbroodjes…weet je, dit is er één uit duizend. En nog iets met “beeld zegt meer dan duizend woorden.”

paasboxen Pasen 2021 Ron's Gastrobar Amsterdam
Photo credit: Ron’s Gastrobar

Ron’s Gastrobar

Pasen met Ron (niet letterlijk, die snap je), dan heb je het gegarandeerd goed voor mekaar. Dit jaar hebben ze de Hunny Bunny Easterbox in het leven geroepen. Snoezig van naam, zoet en hartig van binnen. Op het menu wentelteefjes tot American pancakes en robuust brood met zalm en mierikswortelcrème tot…champagne. Bottoms up!

Photo credit: Vessel

Vessel

‘s Ochtends aan de paasbrunch, ‘s avonds aan het diner met Vessel. Eentje die je er heel goed bij kan hebben. Zie het als die socializer op een feestje (ugh, de tijd komt weer lieve mensen) die werkelijk met iedereen een babbeltje kan maken. Zo hebben ze een vis, vlees en vega menu vol liefde voor de producten. Van Hollandse garnaaltjes met avocado tot een Tom Kha Kai soep met shiitake en korianderolie én panna cotta als afsluiter. Succesverhaal dit!

Photo credit: Celia

Celia

Celia is er zo eentje die voor lentekleuren op je bord gaat. Wat wil je ook anders als je je door de Californische zon-zee-strand vibe hebt laten inspireren. Tijdens de paasdagen gaan ze voor een kraakvers paasdiner in – je voelt ‘m aankomen – zwoele, zeeïge sferen. Octopus, burrata, chicken, Romanesco, bok choy en cheesecake (die is hemels, goddelijk, alles). Binnen no time heb je je tafel barstensvol staan. Geen straf. O, en leuk cadeautje van de paashaas, want je krijgt er een gratis cocktail bij.

Brasserie Ambassade

Ook Brasserie Ambassade doet er deze paas alles aan om je een blij ei te maken. We noemen: sandwiches, egg’s Benedict, scones, boterkoek en een salade on the side. Een volgeladen box voor een vriendelijk prijsje (€22,50). Ben je meer van het paasdiner en zou je best eens een change of scenery willen hebben? Ze hebben van 2 t/m 5 april de Ambassade Paas Special. Eet je buik bol op de hotelkamer en duik daarna onder de kakelverse lakens.

MOAK

Aan speciale paasboxen doen de pannenkoekenbakkers niet aan. Bij MOAK vinden dat het elke dag een feestje mag zijn. Dus alstu, de Breakfast Box. Drie keer raden wat daar in zit, haha. Per persoon krijg je een flinke stapel fluffy pancakes én heel veel toppings: aardbeien, chocolade, pindakaas, bacon, slagroom. Begint je maag spontaan om aandacht te vragen, maar staat ‘ie niet te popelen om melk en (paas)eitjes? Vegan is pas de problème.

Photo credit: NENI

NENI

NENI is er voor als je hunkert naar verre oorden en de Midden-Oosterse cuisine. Speciaal voor de Pasen hebben ze twee boxen samengesteld: de Easter Brunch Box en de Easter Balagan Box (hun paradepaardje, terecht!). Waar de eerste is gevallen voor verse broden, salades, dips en cheesecake, gaat de ander voor veel mezzes, dips en meer. Glimlach uit het Oosten dit! En goed nieuws: ze bestellen door heel Nederland. Boffen dit!

No Rules

Pizza’s en Pasen, alsof dit duo voor elkaar is gemaakt! Dat vinden ze dus ook bij No Rules. Hier denken ze niet in hokjes, zijn ze niet van de norm. Neen. Laat je deze paas vergezellen met bijvoorbeeld de speciale pizza met truffelsaus, mozzarella en ei (ha, toch iets traditioneel pazigs, gotcha). Goed gezelschap verzekerd! Zondag 4 en maandag 5 april kan je vanaf 11 uur langshobbelen om je comfort food in te slaan.

10 paasbeste paasboxen van Amsterdam tot Lekkerkerk

Mama Makan

Mama en haar team hebben een heerlijk paasfeest samengesteld dat beschikbaar is voor brunch, lunch of diner op zondag 4 en maandag 5 april. Met een Indisch tintje zoals we gewend zijn van MAMA. Zo serveren ze heerlijke aan kokos-rum-pannenkoeken, zalm & wafels, pannenkoekjes met rendang met lam en nog wat andere specialiteiten. Uiteraard is er een Vegan Paasbrunch beschikbaar en je kunt als optie extra Mimosa’s erbij bestellen! Voor € 15 krijg je er ook nog een halve fles Cava & tropische guava juice bij dus als dit geen feest is. Bestellen kan op twee manieren, via Mama Makan (mamamakan@hyatt.com € 35 per persoon) of bel naar 020 554 1250 en bestel telefonisch. Pick up tussen 12 – 21:00 bij Mama Makan of Andaz (voor Andaz bestel minimaal 1 dag van te voren). Bezorgen is ook mogelijk via Deliveroo op de dag zelf! Super handig als je last minute toch nog wat wil organiseren.
Wil je helemaal los? Boek dan een Paasweekend Staycation en maak er een echt uitje van inclusief €100 hotelkrediet. Voor meer info over dit uitje klik hier.
10 paasbeste paasboxen van Amsterdam tot Lekkerkerk

Blue Spoon

Bij Blue Spoon geniet je van een zeer royale en smakelijke brunch voor twee, inclusief zoete & hartige brunchgerechten compleet met een fles Cava, verse sappen & gevulde Chocolade ei als dessert. Je kunt deze Paasbrunch menubox (€ 42 pp) bestellen voor zondag 4 & maandag 5 april. Bestellen kan via het Andaz zelf per telefoon/Whatsapp: +31 6878 474 58 of email: bluespoon@andaz.com. Bezorgen is ook mogelijk via Deliveroo op de dag zelf. Als het lekker weer is, is de box zelf ophalen en een leuk plekje zoeken aan de gracht natuurlijk een mega leuk idee! Heb je een bootje? Dan neem je alles gewoon mee het water op!