Yumeko

Lazy Sundays are my favorites…
En helemaal nu we verhuisd zijn naar ons droomhuis! De zon die ‘s ochtends door de kieren de slaapkamer in schijnt, het fluiten van de vogeltjes en het geruis van de boom in de tuin. Heerlijk lang uitslapen, nog uren blijven liggen, kletsen, knuffelen en uitgebreid ontbijten.
Yumeko Cleo Goossens-69
Lazy Sundays; croissantjes met kaas en ham uit de oven in bed en daarna samen uitgebreid in bad. Love it!

Sinds ik Yumeko ontdekt heb kom ik mijn bed helemaal niet meer uit! Wat een heerlijk zacht dekbedovertrek is dat! Het is gemaakt van het zachtste 100% biologisch en fairtrade katoen. Dus helemaal schoon en gifvrij. En zoooo zacht, niet normaal! Je kunt kiezen uit verschillende soorten, zoals zacht en luxe katoen satijn, warm en knuffelig jersey katoen of knisperend percal katoen van hotelkwaliteit.

Zachter dan dit ga je het niet krijgen en dat het fairtrade is voelt toch ook wel goed.
Yumeko Cleo Goossens-60
Yumeko Cleo Goossens-47
Ik vroeg mij af wat dat exact in hield en ik vond het antwoord op hun website. Het Yumeko beddengoed komt uit India en wordt gemaakt door een coöperatie van kleine katoenboeren. Ze werken gifvrij en krijgen een Fairtrade premie op hun producten, zodat zij een toekomst kunnen opbouwen voor hun gezin. Scoor je ook nog karma punten! Daarnaast hebben ze maar liefst twee kenmerken Fairtrade en Global Organic Textile Standard.

Yumeko Cleo Goossens-68
De dekbedovertrek sets zijn niet goedkoop, 90euro maar in dit geval heb je dan ook echt wat. Het linnen wordt gemaakt van first pick biologisch en fairtrade katoen. De producent in India gebruikt dus de eerste keus (hoogste kwaliteit) katoen die er is. Nooit was je bed in duiken zo lekker en eruit komen zo moeilijk. Naast bedlinnen hebben ze nog veel meer. Ze verkopen ook dekbedden, matrassen, kleding, linnen en handdoeken. Ik ga nog even sparen, want ik wil het allemaal!Yumeko Cleo Goossens-76Yumeko Cleo Goossens-32Schermafbeelding 2015-06-01 om 15.44.12Yumeko Cleo Goossens-35Yumeko Cleo Goossens-28

Meer info over Yumeko? Klik hier.
Foto’s Cleo Goossens.