Yays Amsterdam

Yays appartementen zitten verspreid door heel Amsterdam maar ook in Antwerpen, Den Haag en Parijs. En sinds ik hier deze zomer voor het eerst bleef slapen met mijn zusje in Den Haag ben ik echt mega fan! Don’t get me wrong ik ben dol op hotels en de heerlijke service maar soms is een appartement gewoon nét wat fijner. Ook als je bijvoorbeeld met kids ergens een weekendje heen wil kan een appartement juist net wat meer vrijheid geven.

Weekendje Amsterdam met Yays
Yays Amsterdam

Yays zit door heel Amsterdam dus in welke area je ook moet zijn je kan altijd terecht bij Yays. NDSM werf, West, Oost, het Vondelpark, Oosterpark en Prinseneiland. Wij logeerden bij Yays Salthouse Canal en dat was ideaal voor ons want dit was precies in de buurt van waar we moesten zijn. Amsterdam is in de Gouden Eeuw deels op kunstmatige eilanden gebouwd en deze YAYS bevindt zich op één van die eilanden, aan de Zoutkeetsgrach. Deze gracht is vernoemd naar de vele zoutpakhuizen die in de 18e eeuw werden gebruikt. Een groep stijlvolle appartementen met moderne gemakken te midden van de historische charme van de Jordaan. De witgekalkte bakstenen muren, plafonds met balken en historische details verscholen tussen het Centraal Station en de Jordaan.

Yays luxe Appartementen middenin de stad
Yays Amsterdam

Hip, luxe en trendy maar toch gezellig en niet extreem duur. Mooie zichtbare balken, witgekalkte bakstenen muren en dit in combinatie met de charme van het historisch Amsterdams gebouw is wat mij betreft een perfecte combinatie. Een beetje NYC vibes kreeg ik ervan.

Je hebt verschillende soorten appartementen voor allerlei soorten gezelschappen. Of je nu in je eentje, samen of een lang weekend met de kids of misschien wel een groep vriendinnen een appartement zoekt. Yays staat dag en nacht voor je klaar, maar wil je jezelf lekker terugtrekken dan kan dat ook. Voor meer info check; Yays.

Ervaar de vrijheid van een appartement middenin de stad
Yays Amsterdam prachtige appartementen in elk deel van de stad

Er zitten zoveel voordelen aan een appartement huren als je een citytrip boekt, daar kom ik steeds meer achter! Vaak wil je natuurlijk in de leukste buurt zitten en dan zijn hotels meestal onbetaalbaar. Daarnaast vind ik ontbijten in je hotel dan ook vaak zonde want als je ergens maar 2 dagen bent wil je natuurlijk zoveel mogelijk hotspots af en ontbijten bij één van de leukste hotspots die er zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de lunch en het diner en hoe lekker is even ‘thuis’ op de bank ploffen na een hele dag shoppen en sight seeing? Ook met kids als je dan de hele dag op pad bent en vroeg met ze ergens een hapje eet is het zo lekker om als zij in bed liggen nog even een pizzaatje en een fles wijn te bestellen, of wat sushi te laten komen en een filmpje te kijken. En al helemaal in de ochtenden dat je ze voor de tv kunt zetten met yoghurt en een banaan of een krentenbol en dan zelf nog even lekker kan blijven liggen… Ik ben fan!

Meer info over prijzen, kamers en locaties check YAYS.