YAYS Appartements Den Haag

Een nachtje weg in eigen stad met het comfort van een hotel maar met de kennis van een insider. Dat is YAYS. Don’t get me wrong; i love hotels. Maar soms heb je gewoon een ander soort accommodatie nodig. Iets zoals een chill, mooi en schoon appartement maar dan wel een beetje luxe en zonder gedoe, dus geen Airbnb. Soms wil je gewoon ergens verblijven alsof je er woont. Geen gedoe, geen tijd voor ontbijt, gewoon een chill, luxe en stijlvol boutique appartement middenin het centrum. Maar dan wel met altijd iemand binnen handbereik die de leukste plekjes kent.
Yays Appartements Den Haag

Logeren bij YAYS Den Haag

YAYS combineert de vrijheid en flexibiliteit van een eigen woning, met het comfort en de luxe van een hotel. De vijftien aparthotels en serviced apartments zijn te vinden in de meest authentieke buurten van Den Haag, Amsterdam en Parijs. Ik ben echt dol op hotels en hotel ontbijtjes en alles wat erbij komt kijken maar soms heb je dit allemaal niet nodig. Zoals vorig weekend. Zussen weekend. Samen naar een festival, lekker vroeg inchecken, optutten en heel laat thuiskomen en 5 minuten voor uitchecken de wekker zetten. Geen poespas, geen ontbijt, gewoon lekker lang tukken en door.

Perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Den Haag

De locatie van de YAYS appartementen is echt perfect. Middenin de leukste buurt van de stad (centrum) met genoeg parkeergelegenheid, de leukste hotspots op loopafstand en de tram naar het strand voor de deur. Beter ga je het echt niet krijgen.
Yays Appartements Den Haag
YAYS werkt met een groepje ‘Inside’ en die hebben voor elke YAYS-bestemming een Neighbourhood Guide samengesteld, waarin alle ins en outs van de buurt te vinden zijn. En dan zijn er nog de speciale Neighbourhood Experiences, bijzondere ervaringen bij of met lokale ondernemers. Boeken kan via yays.com en de details bespreek je op locatie met een YAYS insider, een beetje zoals je dat met een goede vriend zou doen. Van een picknick in een Haags park of op het Scheveningse strand tot een boottocht door de grachten van Amsterdam – het kan allemaal. De persoonlijke tips van de gids krijg je er gratis bij. Bij YAYS check je in als gast, maar tegen de tijd dat je vertrekt ken je de buurt zo goed dat je bijna een local bent.

YAYS zit al in Amsterdam, Parijs en Den Haag en vanaf eind dit jaar ook in Antwerpen. Dat is mijn eerstvolgende bestemming. Met mijn bff’s voor mijn 40ste verjaardag een nachtje naar Antwerpen!

Weekend weg met de kids? Check hier de leukste en meest leerzame uitjes voor met kids in Den Haag en omstreken. Naar het strand? Check hier de Best Beachclubs in Scheveningen.