Wyers Bar & Restaurant

There’s a new kid coming to town. Niet één maar eigenlijk drie nieuwe hotspots, op één locatie dat dan weer wel. Handig! Wyers Bar & Restaurant (hoogstaand Amerikaans comfort food met een Nederlandse twist) Miss Louisa Coffee & Beignets (een kleine bakkerswinkel voor koffie en beignets) en House Bar, een craft cocktailbar. Dit nieuwe trio opent tegelijk hun deuren bij het naastgelegen Kimpton De Witt hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal.

Wyers Bar & Restaurant
Verfijnd maar echt Amerikaans kun je hier eten. Unieke en toegankelijk tegelijk. Chef SammyD mixt allemaal klassiekers mét een kleine oer Hollandse twist. Denk aan lollipop chicken wings en bijvoorbeeld een Yorkshire pudding sandwich. Maar de oerhollandse bitterbal komt ook op het menu. Het restaurant heeft een mega eyecatcher en dat is de open keuken maar verder is de inrichting strak, cool en een tikkeltje huiselijk.

House Bar is de plek waar je craft cocktails kunt combineren met fingerlicking barfood. Een strakke, trendy cocktailbar met elegante zitjes en romantische nisjes.

‘S ochtends schuif je aan bij Miss Louisa Coffee & Beignets voor goede koffie en heerlijke beignets. Het ontwerp is gedaan door Studio Modijefsky (die ook verantwoordelijk zijn voor heel veel hippe hotspots in Amsterdam Oost) en zij maakt de klassieke bakker met zwart-witte tegels en elegante details tot een ware Instagram hotspot!

Wyers Bar & Restaurant, House Bar en Miss Louisa Coffee & Beignets openen deze lente dus stay tuned!
Benieuwd naar mijn andere favo hotspots in het centrum? Of wil je de leukstee cocktailsbars in Amsterdam uitchecken?