Winecode

Den Haag is een nieuwe wijnbar rijker en die moest ik natuurlijk testen. Daar waar voorheen Het Eetcafe zat zitten nu de heren van Winecode. 
De mooie bakstenen muur hebben ze gehouden en met wat kleine aanpassingen heeft de zaak een heel andere sfeer gekregen dan voorheen.
foto 2
Winecode heeft echt hele lekkere wijnen. En niet direct allemaal peperduur dus als je gewoon een écht lekker wijntje wil drinken maar niet meteen de hoofdprijs wil betalen dan is dit de perfecte tent. Maar ik ben een lekkerbek dus heb ik naast de wijn ook de steak tartare getest en die was top! Zoals ik al zei kwam ik eigenlijk alleen ‘even een wijntje drinken’ maar de toen ik zag hoe ze de steak aan tafel stonden te bereiden moest ik deze natuurlijk ook. Naarmate de avond vorderde probeerde ik ook nog de hamburger en die was ook echt super lekker. Gewoon een klein lekker hamburgertje, ideaal als bite on the side.

Mijn favoriete wijn was de 1685 Sauvignon Blanc Grande Cuvée Boschendal, W.O. Coastal Region, Franschhoek, Zuid-Afrika. Die is zeker het proberen waard!

Ben je opzoek naar een gezellige, leuke wijnbar die iets minder “high end” is dan Pierre op de Denneweg dan zit je hier goed!
Ze zitten op de Lange Houtstraat 25 precies tussen Het Plein en de Denneweg. Reserveren? Klik hier
foto 3