Weekend Guide Amsterdam Fm

Dit weekend is er weer veel leuks te doen!
Morgen is de Morning Glory ochtend rave georganiseerd door Pllek. Ik mag 2 kaartjes weggeven dus let me know als je wil gaan!

Wat is het precies? Er zijn 3 ponten ingezet waar een DJ op draait (met wake-up fairy’s) vanaf 06:15 tot 07:15. De pont vaart je naar Pllek en daar is de rave tot 10:00 met o.a. massages, yoga, healings, Dj’s en gezonde ontbijtjes. 

Affordable Art Fair.
Vanaf donderdag 30 oktober wordt de Affordable Airt Fair weer georganiseerd. Dit keer in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Ik ben de eerste editie in de Westergas geweest en was super enthousiast. Echt super coole schilderijen en kunstwerken voor betaalbare prijzen. Een aanrader als je opzoek bent naar een cool item voor aan de muur.
museumnacht-2014
Museamnacht.
Dit weekend gaan alle musea in Amsterdam weer open voor de jaarlijkse Museumnacht. We krijgen het druk met al deze toffe events. Voor waar je exact moet zijn check even de website want er is teveel om op te noemen.

Ik ga sowieso een kijkje nemen bij de Hollandse Schouwburg. Dit is zo’n bijzondere locatie en hier heb ik een paar jaar geleden zelf een voorstelling gegeven. Dit jaar vertellen 3 getuigen over hun ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Super interessant dus.

Luister hier het radio fragment op Amsterdam FM terug.