Volt

Nog maar net weer open en de eerste vrijdag al direct stampvol. Volt draait op volle toeren!
Geheel in een nieuw hip jasje maar nog net zulk lekker eten lacht de eigenaar vrolijk en brengt ons naar een leuk tafeltje bij het raam. Nou dat gingen we testen.
image_3
De menukaart is niet super uitgebreid maar er staan heel veel verschillende dingen op dus wat je ook wel of niet lust, hier heb je altijd iets wat je lekker zult vinden. De bediening is leuk en vlot en de wijn is heel goed.

De sfeer die er hangt is relaxed. Er zitten een paar groepen met hippe jonge meiden en er hangen mensen aan de bar. Er wordt volop gedineerd maar ook geborreld, helemaal top. De nieuwe inrichting is super. Hip, maar toch met het huiskamergevoel.
image_3


En het eten? Bij het mandje brood begint het al goed. Lekker vers, dik brood van Menno. Goede aioli erbij en frisse tapenade. Ook de rest van de gerechten zien er superverzorgd uit en zijn allemaal heerlijk. Dit is het leuke van Volt. Het voelt als een hip eetcafe maar de borden zien eruit als een chique restaurant.
image_1
image_2
Ik denk dat Volt met zijn nieuwe look exact is waar de Pijp nog op zat te wachten. Ideaal voor een gezellig etentje met collega’s, je schoonouders of gewoon met de girls. Maar ook om 01.00 nog een laatste afzakkertje halen is hier heel goed te doen want op vrijdag gaan ze niet voor 02:00 uur dicht.
image
image003image004

Volt is 7 dagen per week open en op zaterdag ook voor lunch. Wil je reserveren? Klik dan hier.