Valentijnsdag Tips

Valentijnsdag valt dit jaar op een zaterdag dus ook alle haters kunnen zonder gêne gewoon iets romantisch doen met hun geliefde. Tips nodig?
Here you are…

Voor een romantisch diner zou ik een tafeltje reserveren bij:
Schermafbeelding 2015-02-13 om 12.00.46

Taiko
Het Conservatorium hotel is sowieso een van de meest ‘date waardige’ restaurants van Amsterdam dus voor Valentijnsdag de perfecte keuze. Begin eerst met een cocktail in de super hippe Tunes bar. Ze schenken hier de beste G&T’s van Amsterdam en ze hebben wel 30 verschillende soorten. Wil je echt uitpakken dit jaar? Boek dan een kamer in het hotel, dan kunnen jullie de volgende dag heerlijk uitbrakken in de fantastische spa en bestellen jullie een Valentijns ontbijtje op bed. Sounds perfect!

Geisha
Reserveer een tafel in de ‘Champagne Lounge’ bij Geisha, super romantisch en fantastisch eten. De kleine intieme zithoekjes zijn ideaal voor een romantische date. Begin met de sushi platter en wat dim sum en kies daarna nog wat heerlijke hoofdgerechten van de kaart. De kreeft en 5 spices chicken kan ik zeker aanraden! Lees hier mijn hele review over Geisha. 

Rijks
Restaurant Rijks is redelijk nieuw dus dikke kans dat je hier nog niet bent geweest. Des te leuker om je Valentijn hier te verrassen! Rijks is mooi, cool, nieuw en chique. Het eten is heerlijk en op alle gebieden net een tikkeltje bijzonderder dan het gemiddelde restaurant.

Schermafbeelding 2015-02-13 om 12.20.22

The Lobby
Hotel V en The Lobby zijn en blijven perfect voor een date. Het is een mix van hip & chique en ook perfect voor een drankje vooraf. Ze hebben een fantastische bar waar het altijd heel gezellig is en een leuke zithoek met gave banken en een haard. Lekker een flammkuchen delen en wat cocktails drinken en dan aan tafel. Perfect!

Restaurant de Kas
Een van de meest bijzondere restaurants in Amsterdam is restaurant de Kas. Middenin park Frankendael ligt deze oude kas die in 2001 door Michelinster kok Gert Jan Hageman werd omgetoverd tot een van de gaafste restaurants in Amsterdam. Het eten is vers, biologisch en verrukkelijk en de de locatie en inrichting zorgen voor een onvergetelijke avond. Ze hebben een speciaal Valentijns arrangement voor 100euro per persoon.

Gaan jullie liever voor een uitgebreid en super romantisch ontbijt of brunch? Dan zou ik kiezen voor:

Bakers & Roasters
Heerlijke uitgebreide ontbijtjes any style. Leuke, gezellige tent met vlotte bediening. Een van mijn favo ontbijttentjes!

De Bakkerswinkel
Tja, de Bakkerswinkel. Moet ik deze nog uitleggen? Ik denk het niet… De Bakkerswinkel staat bekend om hun heerlijke planken, verse broden en goddelijke taartjes.

Yoghurt Barn
Wil je je vriendinnetje echt heel blij maken? Boek dan een high tea bij de Yoghurt barn. You’ll have one happy wife!

IMG_7608
Paper Planes
Rockstar romantic! Heerlijke pancakes, dikke clubs en fantastische quinoa yoghurt. Stoer & sexy.

Little Collins
Gezellig tentje in de Pijp waar je perfect kunt brunchen. Daarna lekker samen banjeren over de Cuyp, een perfecte zaterdag!

To do?
Mijn lief en ik pakken uit dit jaar! Wij gaan ons laten verwennen in het Conservatorium Hotel. Zwemmen, spa, sauna, stoombad, roomservice en de hele dag in bed! Maar wat ook leuk is om te doen is 24H Oost. Lees hier alles over dit coole evenement.