Uluwatu

To Eat

image

Jiwa Juice
Mijn grootste favoriet voor ontbijt en lunch. De Spaanse eigenaar heeft een heel uitgebreide kaart met de lekkerste juices, granola met yoghurt en fruit, pannekoeken, eieren en broodjes. Ze hebben super goede wifi dus als er tussendoor even naar het thuisfront gemaild moet worden kan dat hier perfect.

image

Salin Cafe
Heel leuk plekje om te lunchen met een prachtig uitzicht over de baai. Genietend van de lekkere nasi of broodjes kan je uren blijven kijken naar de surfers. Salin zit bij Blue Point net onder Single Fin. Top plek!

image

Mango Tree Cafe
Een ideale stop langs de weg voor een lekkere lunch of gezonde smoothie. Hiernaast zit een super cool winkeltje I Love Bali waar je te gekke bikini’s en jurkjes kunt scoren.

image

Single Fin
De trekpleister van Blue Point. Hier kan je de hele dag door terecht en de pizza’s zijn geweldig. Elke zondag is er een mega groot feest dus zorg dat je dan een tafeltje reserveert dan kan je lekker blijven zitten.

image

Cacho’s
Een hippe Mexicaan aan de main road. Super lekker eten en goede cocktails. Een hotspot dus altijd druk en gezellig.

Trattoria
Een bekende keten in Bali waar ze heerlijke pizza hebben. Een grote binnentuin dus met kids heel goed te doen.

The Cashew Tree
Healthy organic raw en vegan en heel lekker. Vlakbij het strand dus de ideale combinatie. Ook s’avonds heel leuk.

Padang Padang Breeze Warung
Goede en goedkope BBQ menu’s. Alles lekker vers en er hangt een chill surfers sfeertje.

YeYe’s Warung
De Thai fish cakes die ik hier heb gegeten waren de lekkerste ooit. Terwijl ik dit type begint mijn maag te rommelen… Helaas was de rest minder goed maar misschien hadden we gewoon verkeerd besteld. Heb je alleen trek in een kleine snack is dit dus ideaal. Hier zit ook een leuk winkeltje bij dus souvenirtjes scoren kan hier ook meteen.

Andere leuke tentjes zijn:
The Edge
Delphi Rock
Ritual Coffee Shop
Uluwatu Cafe
Finns
Karma Kandara

image