Uluwatu

image

Beach Front Villa
Een van de meest bijzondere en romantische nachten in Bali. Nadat je 100 traptreden bent afgegaan kom je bij de mooiste beach villa ooit. Aan een privé strandje met een geweldig zonneterras. Het mooiste uitzicht ooit en zo afgelaten en privé, geweldig! S’avonds hadden we alle kaarsjes op het terras neergezet en met op de achtergrond de ruisende zee en een romantisch muziekje hadden we hier de leukste avond ooit. We bestelden pizza en hadden een hele voorraad Bintang, chips, koekjes en ander lekkers meegenomen dus we waren even 2 dagen alleen op de wereld. Zo gaaf!

image

image

2 nachtjes is genoeg dus deze villa kan je ideaal combineren met een accommodatie meer in de drukte of op Blue Point. Klik hier om een nachtje in deze villa te reserveren.

image

Een wat duurdere optie is de Padang Padang Ocean villa die heeft zelfs een zwembad!

image

Klik hier voor meer coole villa’s van One2Surf Bali. 

image

image

Hill Top Surf Villa
Een andere super gave optie is deze Hill Top Villa. Voor maar 130 euro per nacht is de hele villa (3 slaapkamers) met zwembad voor jou. Op een perfecte locatie, vlakbij Jiwa Juice (ontbijt) en dicht bij het strand. De villa ligt in het chiquere gedeelte van Uluwatu en is perfect voor gezinnen met kids.

image

Waterfront Villa Impossible
Ga je met de hele familie of met een grote groep en wil je aan het strand zitten en goed de ruimte hebben? Boek dan deze villa. Zo gaaf! Als je met z’n 2en bent kan je beter de Beach Front villa doen want deze is veel meer privé. Maar ga je met de hele familie en heb je 6 kamers nodig? This is the best pick!

image

Uluwatu Cliff apartments 
Ben je een surf freak en wil je zodra je je ogen open hebt de golven checken? Wil je niet meer dan 3min van het strand zitten? Maar ook meteen een biertje kunnen pakken of wat eten? Uluwatu Cliff is dan perfect voor je. Middenin de drukte van Blue Point en met een prachtig uitzicht. Klik hier om dit appartement te boeken.

image

Mu Bali.
Een super speciaal hotel met prachtige kamers. Niet goedkoop en ook niet extreem luxueus maar vooral heel speciaal. Elke avond wordt er gekookt door ‘de girls’ de ene avond Frans de andere avond local. Reserveer een plekje voor de local food night want deze is zo lekker je mag dit niet missen!

image

image

image

image

image

image

August 2014