Ubud

To Sleep
Ubud heeft extreem veel hotels. Van super de luxe 5* resorts tot kleine homestays en leuke knusse hostels. Één van de mooiste hotels is het Bambu Indah resort in Ubud. Flink aan de prijs maar soms zijn er hele goede deals die je kunt maken. Check deze link voor de foto’s en prijzen.

image

Lokha Ubud
Is een relatief nieuw hotel in Ubud. Heerlijk! Alles schoon, mooi en nieuw. The Lokha heeft private pool villa’s die zo chill en mooi zijn dat je eigenlijk je kamer niet meer uitkomt. Je ontbijt wordt hier geserveerd op de gewenste tijd die jij opgeeft en lunch en diner ook wanneer je dit wil. In The Lokha Ubud heb ik een van de lekkerste nasi ooit gegeten en nog goed geprijsd ook. Vaak zijn Indische gerechten in hotels ook een stuk duurder maar hier valt dat reuze mee.

image

The Lokha Ubud heeft vaak goede aanbiedingen dus ben je opzoek naar een mooi, luxe, goed hotel dan is dit zeker een goede keus!

Honeymoon Guesthouse
Qua locatie helemaal top! Alles op loopafstand want het zit in een zijstraat van de main road. Het is een klein, knus hotel en ideaal voor stelletjes die niet teveel willen betalen maar toch echt wel mooi en chill willen zitten. Je betaald ongeveer 50euro per nacht hier en dan heb je een eigen huisje met mooie badkamer en een balkonnetje of terras. Het ontbijt is heerlijk (neem de cinamonnroll!!!) en ze hebben zelfs een klein zwembad. Het is een heel romantische mooie echt Balinese plek. Een aanrader!

image

Eco Bamboo Village
Wil je eens iets anders? Wil je op een echt bijzondere plek overnachten? Aan de rijstvelden, met zwembad en bijvoorbeeld een bed dat zweeft? Of wil je als in een sprookjesboek over een watertje via stenen je kamer bereiken? Eco Bamboo Village is een van de meest bijzondere hotels ooit.

image

image
Ze hebben 4 verschillende kamers allemaal van rond de 40euro (met z’n 2en) maar ook grotere villa’s waar je met zn 4en in kunt. De familie die dit hotel runt is super lief en zorgzaam dus aan service kom je niet te kort. Het uitzicht is geweldig en de beleving is een om nooit te vergeten!
Dit hotel ligt verstopt en kom je niet tegen op Agoda.com bijvoorbeeld. Dit is echt een “hidden gem” en mocht je zoals wij verschillende dingen willen proberen van extreme luxe tot de meest bijzondere romantische plek dan is dit echt een aanrader.

image

image

image

Andere prachtige hotels zijn:
Taman Bebek
Hanging Gardens Ubud.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Augustus 2014