Train Lodge

Amsterdam heeft gigantisch veel super coole (Hotel Not Hotel) super hippe (The Hoxton) en super de luxe (Conservatorium) hotels maar ook een aantal heel unieke. Kennen jullie Train Lodge bijvoorbeeld al?

De slaaprijtuigen van de Train Lodge reden tot voorheen nog mee met de nachttrein van Zürich naar Rome en de bedenkers van Train Lodge kwamen zo op het idee van een “hostel on track”. Gewoon echte wagons maar dan stilstaand. Hoe vet.
Train Lodge
De Train Lodge is een betaalbare en unieke basis van waaruit je Amsterdam kunt ontdekken. Slapen in een stilstaande wagon geeft een unieke sfeer en dit is dan ook wel een van de bijzonderste hostels van de stad. De Train Lodge zit naast Station Sloterdijk dus je bent hier in no time vanuit Schiphol en net zo snel stap je uit in het centrum.
Train Lodge
De Train Lodge heeft in totaal 132 bedden die verdeeld zijn over 44 compartimenten. In elk compartiment zitten 3 gestapelde bedden maar als je niet zo bent van het delen kan je ook een compartiment alleen voor jezelf boeken. Ben je met een grote groep? Door een 3-persoons compartimenten samen te voegen lig je toch met z’n alle op ‘een kamer’.
Photocredits en voor meer info klik hier.
Vanuit hier hotspots in West checken? Klik hier.
Drankjes drinken in de stad? Check hier de leukste borrel hotspots van Amsterdam!