Tony’s Chocolonely opent Chocolate Bar in Amsterdam

Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Wat een heerlijk nieuws in deze barre Corona tijden!

Tony’s Chocolonely opent Chocolate Bar in Amsterdam
Tony’s Chocolonely opent Chocolate Bar in Amsterdam

Een chocoladebar waar alles draait om chocolade in elke vorm die je maar wil. Chocolademelk, chocoladekoffie, goddelijke en super Instaproof choco-creaties, werkelijk alles! Maar naast dat het een heerlijke bar is zit er ook een educatief randje aan deze nieuwe hotspot. Hier kom je namelijk alles te weten over Tony’s missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade.

Een menu propvol chocolade
chocolate bar amsterdam tonys

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar is voor iedere chocoladeliefhebber ’n droom die uitkomt. Er stromen de hele dag door chocotaps, er staan zoete chocoladeburgers op het menu, ze serveren bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren en alles is gemaakt met Tony’s Chocolonely chocolade van volledig traceerbare cacaobonen uit West-Afrika.
Geen zin in zoet? Er is ook genoeg keus voor de hartige trek. Verse tomatensoep, ’n vegaburger of ’n wrap.

Alles ongelijk
Tony’s Chocolonely opent Chocolate Bar in Amsterdam

Marieke van Elk. “Het is niet alleen een plek waar we mensen onderdompelen in onze chocolade, maar ook een plek waar we mensen bewust willen maken van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika.” Deze ongelijkheid ondervinden bezoekers straks zelf op allerlei manieren in de bar net zoals de ongelijk verdeelde repen. Zo zit je straks aan ongelijke tafels, of aan de té hoge bar en je ziet de ongelijkheid zelfs terug in de kleding van het Barstars.

Check voor je een bezoek wil brengen wel even de Tony’s website want door de COVID19 regels is alles in de horeca nog een beetje anders dan dat we gewend zijn.
Photocredits: Presstigieux.