Thuis aan de Amstel

Bij Thuis aan de Amstel voel je je direct Thuis aan de Amstel. Een prachtig pand, met een knus terras. Overal wilde bloemen, gras en gezellige tafeltjes met parasols. Uitkijkend over de Amstel, mensen die een lekker fietstochtje maken, kinderen die spelen en tieners die het water in duiken.

Vroeger was dit pand de Ingenieurswoning van de Zuidergasfabriek. Deze is geheel gerestaureerd als culinair en artistiek café en is nu dus Thuis aan de Amstel. En hier voel je je ook thuis. Maar het heeft toch een extraatje. Thuis aan de Amstel is namelijk authentiek, creatief, biologisch en voor iedereen toegankelijk. Of je nu gezellig wilt lunchen in het zonnetje of snel na het werk wil aanschuiven voor de daghap. Het voelt een beetje chique/bohemian cultureel aan. Ik krijg er altijd een beetje het gevoel of mijn leraar kunstgeschiedenis hier op het terras zit met een of ander ingewikkeld boek en een lekker pilsje. Maar aan de andere kant is het ook super relaxed en rennen er in het gras spelende kinderen rond. Een goede mix van van alles dus.
IMG_1720

Bij Thuis aan de Amstel krijg je echt dat vakantie gevoel.7 dagen per week kan je hier terecht voor koffie, ontbijt, lunch, borrel en een daghap. Met een klein gezelschap een private dining organiseren kan hier trouwens ook in een van de privé kamers. Ook biedt Thuis aan de Amstel maandelijks exposities en proeverijen. Een leuke combinatie dus van kunst, cultuur en lekker eten.

Ook voor borrels, vergaderingen en workshops kan je bij Thuis aan de Amstel terecht. Ze hebben verschillende kamers waar je gebruik van kunt maken en een prachtige tuin. Heb je een bootje? Meer hier dan even aan tijdens het varen voor een gezellige lunch of borrel pauze.
IMG_1723

Meer leuke terrassen aan het water vind je hier.
Thuis aan de Amstel zit aan de Korte Ouderkerkerdijk 45.
IMG_1721