Thrill Grill

Amsterdam barst van de burgerbars maar de burgers van Thrill Grill zijn toch wel één van mijn favorieten. Niet alleen om het idee dat een sterrenchef deze burgers heeft bedacht en goedgekeurd, maar ook gewoon omdat het zo’n gezellig tentje is. Benieuwd naar de beste burgers van Amsterdam?
Thrill Grill

Thrill Grill

Mijn favoriete vestiging van Thrill Grill is in de Gerard Doustraat in de Pijp. Een redelijk terras, gezellig tegenover Het Paardje met tafeltjes in de zon en schaduw waar de burgers en biertjes je om de oren vliegen. Love it. Vanaf twaalf uur kan je hier lunchen met uiteraard burgers maar ook met wentelteefjes, soepen en tosti’s. Rond borreltijd verzamelt heel hongerig Amsterdam zich om zich tegoed te doen aan bitterballen, hotdogs, nacho’s, onion rings en (mijn favoriet) crispy nori chips. Daarna een lekkere steak of burger en je hebt een top avond gehad. Toch?
Thrill Grill

Michelin chef opent burgerzaak

Je kunt het onzin vinden, maar het idee dat een Michelinsterren chef hier de burgers heeft bedacht, uitgezocht, verzonnen en op smaak heeft gemaakt is toch een pré. Dan moét het toch wel goed zijn zou je zeggen. En dat is het ook. Don’t get me wrong, ik ben totaal geen luxepoes voor wat betreft hamburgers want stiekem vind ik de Mac nog steeds het aller lekkerst, maar een goede burger tent waar je ook leuk en gezellig kunt zitten en je niet na 5 minuten weer trek hebt is gewoon een must. En Thrill Grill is zo’n zaak. Lief en leuk personeel, een super uitgebreide kaart met zelfs een kindermenu met allerlei opties, veel lekkere groentes op de kaart en uiteraard een flink aantal borrelhappen.
Thrill Grill

Sappige burgers en heerlijke truffelfrietjes bij Thrill Grill

De burgers van Thrill Grill zijn volgens mij allemaal goed. Ik heb ze nog niet allemaal genomen maar de classic en de burger met (voor als je wat wil minderen met vlees of vegetarisch bent) falafel zijn mijn favoriet. Ik bestel altijd extra avocado bij mijn falafel burger en dan is ‘ie voor mij echt perfect. Vaak vind ik de side dishes bij burgerzaken heel erg tegenvallen, maar bij Thrill Grill kan je ook zonder burger te bestellen goed eten. Ze hebben onwijs veel groente gerechten die op de grill worden bereidt en drie soorten goddelijke friet. Geen zin in burgers? Er staat ook een flinke steak op het menu, en je kunt er kip en mosselen eten. Niemand die hier iets tekort komt.
Thrill Grill

Gezellig terras in de Pijp en Oud West

Beide zaken in Amsterdam zijn stoer en gezellig ingericht. Het terras in de Pijp vind ik het gezelligst, lekker mensen kijken en een bordje friet met een milkshake verorberen. Robert Kranenborg opende onlangs ook twee nieuwe zaken in Haarlem en Tilburg dus de Thrill Grill is taking over!

Meer weten over Thrill Grill en alle vestigingen of het complete menu checken? Klik hier.
Dit zijn de beste burgers van Amsterdam, mis jij er eentje op de lijst der lijsten? Laat het ons weten in een comment onderaan dit artikel.