The White Room

Wil je een keer écht iets anders? Een beetje op chique? Een bijzondere locatie en unieke atmosfeer? Wil je je prinses eens echt een prinses laten voelen? Reserveer dan een tafeltje bij The White Room.
The White Room Krasnapolsky Amsterdam

The White Room by Jacob Jan Boerma zit in de voormalige ‘Witte Zaal’ van het iconische Grand Hotel Krasnapolsky. Hier domineren Chef Boerma als signature chef en de Chef van De Leest *** de scepter en toveren zij samen met hun team de mooiste en lekkerste gerechten op tafel.
Er komen op een avond in The White Room talloze parels van gerechten voorbij, met favorieten als ‘The White Room macaron’. Dit is een suikervrije, gerookte macaron gecombineerd met ongerookte zalm en structuren van komkommer. Bijzonder, prachtig en heel erg lekker.
The White Room
Het decor is gebaseerd op de historie van de locatie. In 1885 opende restaurant de ‘Witte Zaal’ voor het eerst zijn deuren en de huidige zaal is een van de oudste monumenten van Amsterdam wat tevens dienst doet als restaurant.
Het Krasnapolsky is sowieso een prachtige locatie en perfect voor een bijzondere avond of romantische date, maar met de opening van The White Room is het dubbel uniek!

Adres: Dam 9 Amsterdam
Lunch: donderdag t/m zaterdag tussen 12.30 – 13.30 uur.
Diner: dinsdag t/m zaterdag ontvangst vanaf 18.30 uur.
The White Room Grand Krasnapolsky Amsterdam fancy restaurants
Nog meer ‘romantic date’ inspiratie nodig? Klik hier.
Opzoek naar leuke hotspots in het centrum van Amsterdam, klik dan hier.