The Pool

The Studenthotel op de Wibautstraat is sinds februari een nieuw restaurant rijker: The Pool.

The Pool, de naam zegt het al doet je denken aan het zwembad. Geen koud, kil schoolzwem zwembad maar het doet herinneringen opleven aan zon, zee en nippen aan verfrissende drankjes. The Pool is opgebouwd uit meerdere zones binnen één ruimte met onder andere een koffiebar, een hangout, het Mediterrane restaurant, een cocktailbar en een vinoteca.
Het bijzondere aan de gerechten van The Pool is dat ze allemaal slechts bestaan uit vijf tot zes ingrediënten. De hele dag door kan je hier terecht, koffie, ontbijt, lunch, borrel of diner.
The Pool tapas wibautstraat hotspots amsterdam

Ik ging hier zaterdag een hapje eten en had niet echt zin in een groot gerecht maar meer in het delen van allemaal hapjes en laat dat nou net het concept van The Pool zijn. Yeah! Ik was blij verrast door de grote menu kaart en de variatie, heerlijk. Zelfs de hoofdgerechten kun je delen dus zo kan je veel meer bestellen en proeven.
The Pool tapas wibautstraat hotspots amsterdam
De kaart bestaat dus uit kleine gerechtjes zoals heerlijke tiger prawns, knapperige pizzettas, gegrilde lamsspiezen, kleine pasta’s, heerlijke empañadas, humus met pitabrood, couscous salades en nog veel meer kleine tapa’s. Niet alleen Spaanse tapas The Pool serveert een mix aan mediterrane gerechten dus je zit niet vast aan een soort smaak.
The Pool tapas wibautstraat hotspots amsterdam
Het restaurant is best groot en de houten tafels met gekleurde stoelen geven het geheel een beetje een youg, urban, hippe uitstraling. De muziek is hip en goed te horen maar niet storend, en de cocktails zijn zalig. Of je nu zin hebt in snel een drankje of een 10 gangen diner, bij The Pool kan je elk moment van de dag terecht.

Wibautstraat 131A. (in The Studenthotel).
Klik hier om direct een tafeltje te reserveren.
The Pool tapas wibautstraat hotspots amsterdam