The Little Kind Cafe

Vegan is super hot in Munchen. Wie had dat ooit gedacht? Vaak vind ik het moeilijk om een echt leuk en lekker lunchtentje te vinden in Duitsland. De meeste restaurants zijn heel Bourgondisch of typisch Duits en serveren alleen maar gore vette happen en worsten. Prima voor een keer maar niet een heel weekend lang.
Ik wil een gezellig, leuk tentje waar ik lekker homemade granola kan eten en zuurdesembrood, bananabread, broodjes met humus etc. 
Nou in Munchen zijn deze tentjes dus volop te vinden.
IMG_0927
Ik koos The Little Kind Café en daar heb ik helemaal geen spijt van! Smoothies, sappen, lekkere vegan taarten en wraps. Ik bestelde een smoothie en gemberthee en deze thee was zo lekker! Niet zoals wij in Amsterdam doen gewoon grote stukken verse gember in kokend water, nee hier raspen ze de gember en laten ‘m heel lang trekken. Dit geeft een heerlijke, volle, frisse smaak.
IMG_0930
Ook namen we een Thaise Curry soep (vegan) en super lekker! Zoet, pittig en vol van smaak. Heerlijk! En als toetje bananabread (getoast) met vegan peanutbutter. Hmmmmm. Gezond, lekker en vegan.
IMG_0933
Op loopafstand van Hotel Louis en in een leuk wijkje net buiten het centrum. Genoeg van de Duitse worsten op de Viktualienmarkt en meer zin in healthy vegan food? Go here!
IMG_0935

The Little Kind Café: Buttermelcherstraße 9, 80469 München.
Website: klik hier voor hun Facebookpagina.