The Harbour Club Vinkeveen

The Harbour Club begon ooit hun avontuur in mijn mooie Scheveningen en direct vanaf de opening was het een groot succes. Heel Den Haag was er niet weg te slaan. Dat succes moest worden uitgebreid en niet lang daarna verschenen er Harbour Clubs in binnen en buitenland. Ook dit jaar openen ze er weer een want The Harbour Club krijgt er weer een zusje bij: The Harbour Club Vinkeveen.

The Harbour Club Vinkeveen opent een nieuwe zaak aan de Vinkeveenseplassen

De Vinkeveense Plassen zijn een prachtig stukje natuur waar je zodra de eerste zonnestralen zich laten zien direct heen wilt. Met een picknickmand varen en waterskiën over de plassen en aan het einde van de dag een mooi terras opzoeken waar je een hapje kunt eten. En vanaf eind april kan je dit dus doen bij The Harbour Club Vinkeveen in het gloednieuwe Apollo Hotel. Teveel gedronken? Blijven slapen is dus ook een optie, handig!
The Harbour Club Vinkeveen

Een prachtig terras aan het water

The Harbour Club Vinkeveen krijgt net als in Scheveningen een groot terras aan het water en speciaal voor de dagjes mensen lanceren ze een nieuw concept: Lazy Sunday’s at THCV. Elke zondag een heerlijke lunch met muziek, drankjes en de beste sushi ever. Maar ze hebben natuurlijk veel meer dan alleen sushi. Fruits de Mer, heerlijke stukken vlees, salades, soepen, sandwiches, allerlei soorten vis en natuurlijk kakelverse oesters.

Half april mag ik de kaart komen testen dus dan volgt meer info!
Photocredits & more info: THC Facebook.