The Bitch Tits

The Bitch Tits is onderdeel van Yard, een oude gepimpte garage waar je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds mega lekker kunt eten. Stiekem een beetje hipster, denk aan oude lampenkappen, biertafels, brick walls, oude garage accenten en supercool en laidback personeel.
The Yard Cape Town

Op het eerste gezicht lijkt het een beetje ingewikkeld, want mij was niet helemaal duidelijk wat nou waar zat en wat je er precies kon doen, maar eigenlijk is het heel simpel.

Yard is dus een oude garage, omgebouwd tot horecazaak waar ze 3 verschillende concepten hebben.
Mucky Mary’s is the breakfast hotspot waar je vanaf 07:00 gigantisch lekker kunt ontbijten en brunchen. Dan wordt Mucky Mary’s omgetoverd tot The Bitch Tits en kan je hier uitgebreid lunchen of gewoon rondhangen en biertjes drinken. ‘S avonds serveren ze uit dezelfde garage, de beste hamburgers van de stad onder de naam The Dog’s Bollocks.
Best Burgers Cape Town Bitch Tits

Eigenlijk is The Yard dus de hele dag open voor ontbijt, lunch, brunch, biertjes, burgers, hotdogs en andere kick ass broodjes alleen hebben ze 3 verschillende menu’s.

Hier binnenkomen voelt als bij goede vrienden crashen. Je wordt meteen opgenomen als ‘One of the bitches’ en (heel leuk bedacht) je moet iemand aan tafel aanwijzen die fungeert als “the bitch” en die moet jullie de hele avond voorzien van burgers, biertjes etc. Want de burgers worden gemaakt in de keuken in het midden van de zaak en zodra ze klaar zijn schreeuwen ze je naam en moet je opspringen! Overal zijn ook grappige dingen te zien, op de toilet bijvoorbeeld, hangt er i.p.v. een spiegel een grote lijst met YOU LOOK FUCKING AWESOME. Love it!
The Dogs Bullocks Yark Roodehek KAAPSTAD

The Bitch Tits is hip, cool en er hangt een funky sfeer. De mensen die er komen zijn een mix van hippe urban creative locals, veel Zuid Afrikanen en toeristen. Gewoon bij elkaar aanschuiven, biertjes drinken en burgers eten, wat wil je nog meer.
Best Burgers CapeTown

Een verademing tussen alle fancy sterrententen in Kaapstad waar je helemaal upgetut heen moet. Hier kan je rechtstreekts vanuit het strand heen of gewoon in je ‘normale’ kleding. Love it! Deze urban hangout is dan ook rete populair, maar (heel relaxed) je kan niet reserveren. Dus gewoon aanschuiven of wachten op een tafeltje.
Hamburgers kaapstad

The Yard is echt een bezoekje waard, de hele experience is cool maar de burgers… die zijn Kick Ass!
Adres: The Yard, Roodehek St. 6.
Dogs Bullocks best burgers cape town