The Beefsteak Club

The Beefsteak Club huist in twee pittoreske Jordanese pandjes op de Goudsbloemstraat 207-211. De tussenmuur bleef behouden en splitst de zaak met twee bars op. Het ene gedeelte is het restaurant, waar grote stukken vlees met bier of cocktails de robuuste tafels vullen als gasten hun stoel/hooibaal aanschuiven en het andere gedeelte is de bar die net als het restaurant hout met natuurlijke stenen combineert.
The Beefsteak Club

Bier en steak bij The Beefsteak Club

In de Mokumse Beefsteak Club kan je net als bij zijn grote broer Pigs & Punch een complete koe kopen om die over verschillende bezoeken verspreid te verorberen. Dus zero waste. Maar je kunt hier uiteraard ook gewoon alleen een grote steak komen eten, wat biertjes drinken of een goede cocktail. Maar wil je eens wat anders kies van voor de in Guinness gesmoorde en gerookte runderwang, of ‘the daddy of all bone in steaks’ de tomahawk steak.
The Beefsteak Club

After dinner cocktails

Je kunt je vlees natuurlijk de hele avond wegspoelen met mooie cocktails of met speciaalbier. Maar The Beefsteak Club transformeert ‘s nachts tot een cocktailclub met een speciaal menu van acht experimentele cocktails.

Meer weten of direct reserveren? Klik hier.