Taste of Culture

Als klein meisje nam mijn vader mij altijd mee naar de Chinese buurt in Den Haag. Want Chinees eten doe je waar de Chinezen zelf eten. In de Wagenstraat dus. Nu woon ik al 10 jaar in Amsterdam maar met een schoonfamilie die half Chinees is wordt er net zoals vroeger alleen Chinees gegeten bij de échte Chinees. En in Amsterdam is dat Taste of Culture.
IMG_6002
Taste of Culture ligt aan de Korte Leidsedwarsstraat 139-141 op kruipafstand van de pretsteeg. En dat is een saillant detail want Taste of Culture is op vrijdag en zaterdag tot 03.00 open. You feel me?
IMG_6001
Wat je nog meer moet weten over dit restaurant is dat het de lekkerste peking duck flensjes heeft van misschien wel heel Nederland. Dat het een échte Chinees is, met TL verlichting. Er een tv middenin de zaak hangt en als je voetbal wil kijken dit no problemo is. Dat nr. A70 de Hong Kong Beef echt MEGA lekker is. Maar mocht je niet zo into echte traditionele Chinese gerechten zijn,  neem dan de gestoomde hele zeebaars, die is heel goed. Oh, en de garnalen met honing mag je ook niet overslaan.
IMG_6009

Reserveren bijv Taste of Culture doe je hier.