Summer Essentials

Hello Summer! Vorige week hebben we al aardig wat terrasjes kunnen pakken, het eerste festival (DGTL) zit er alweer op en ik heb ook al gepicknickt in het park. Zelfs op het strand al wat biertjes gedronken en de terrassen in Amsterdam zitten dagelijks weer bomvol. De zomer begint nu echt! Ik ben al druk bezig met het ordenen van mijn zomer garderobe en met het aanvullen van mijn ‘Summer Essentials’. Welke dingen mogen er dit jaar niet ontbreken?

Met stip op 1: De Boho Tiffin lunchbox.
Deze coole lunchtrommels heb ik een tijdje geleden ontdekt en ik ben helemaal verliefd. Op kantoor rock ik de lunchtafel met mijn panter Boho Tiffin box en ook in het park krijg ik continue enthousiaste reacties. In een aantal verschillende coole prints én je kunt er een winnen! Klik hier voor de WINACTIE.

IMG_3327

Zonnebril
Elk seizoen koop ik een nieuwe zonnebril. Dit jaar moét je er echt een van bamboo of steen in je assortiment hebben. Sinner heeft hele coole bamboo brillen (klik hier) maar ik heb ook een nieuw merk ontdekt: Beaver Bril. Zij hebben een te gek assortiment aan brillen van bamboo en steen. Hoe cool!! Ik kon weer eens niet kiezen dus ben ik voor dit stenen expemplaar gegaan van Beaver Bril: IMG_3391

En deze Sinner Bamboo bril, hoe gaaf!! Ze hebben nog veel meer vette modellen en kleuren. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.

Schermafbeelding 2015-04-19 om 14.46.38

Veren
I love feathers! In mijn haar, aan mijn schoenen, om mijn nek, aan m’n oorbellen of op mijn hoedje. Don’t care i’ve got feathers in my hair! By PiPit heeft een te gekke clip met veren die je heel makkelijk in en uit kunt doen. Klik hier om te zien welke ik heb! IMG_2007

Witte Air Max Ok. Gympen heb je nooit genoeg. Maar deze witte Air Max 90’s moést ik gewoon hebben. Al had ik net al 2 paar besteld… Witte sneakers zijn de hit dit modeseizoen en alle merken hebben er eentje in hun assortiment. Ik twijfelde geen moment, ik vond deze de coolste dus hoppa in mijn online winkelmandje!
IMG_4363

Hoedje
Hoedjes zijn een hit! Ik heb altijd veel hoedjes gehad alleen ben ik nogal kieskeurig over welk hoedje mij wel staat en welke niet. Deze bruine cowboyhoed is mijn nieuwste aanwinst en ik heb ‘m een beetje gepimpt met een bohemian haarbandje. Love it! 
IMG_3767
IMG_4197