Suit Suit

Ik ga op vakantie en ik neem mee…
Altijd teveel. Het maakt niet uit waar ik heen ga, met wie, of wat ik ga doen. Ik ben altijd bang dat ik te weinig kleding opties heb en daardoor ‘overpack’ ik altijd.

Reizen met alleen handbagage? Ik krijg het al benauwd bij het idee. Een weekendje weg? 3 nachtjes? Hmmm i’d rather bring my XXL bag. Maar soms sta je dan gewoon voor L%^&*^%L. Ik wil ook niet als een of andere wannabe Paris Hilton overkomen dus wat moet je dan? Als mijn XXL koffer écht niet kan en handbagage geen optie is? Ik bedoel niet alleen omdat er te weinig in past, maar hallo… Mijn creme, zonnebrand, makeup, parfum, bodymilk etc. Allemaal dingen die niet mee mogen als handbagage.

Het was duidelijk. Ik moest een medium koffer hebben.
Eentje die ik zonder gêne mee kan nemen op een citytrip, of tijdens een weekendje weg met mijn lief. Een koffer die je moeiteloos in je eentje mee kunt slepen, waar stiekem best wel wat in kan en als je een dag of 4/5 alleen op persreis gaat je geen kleding consessies hoeft te doen.
IMG_6547 (1)

Als travelblogger moet je goed voor de dag komen, dus naast dat ‘ie super functioneel moet zijn moet ‘ie ook; cool, hip en stoer zijn. Eentje waar mijn lover ook mee over straat kan (een echte gentleman en laat mij NOOIT iets dragen) en waar ik tegelijkertijd ook de blits mee kan maken.
Na een hele middag zoeken kwam ik uit bij SuitSuit. Ik was opslag fan.
IMG_6568

Suit Suit heeft coole, hippe, bijzondere en trendy koffers in alle kleuren, maten en designs. Het liefst zou ik die met die bloemen nemen, alleen dan gaat manlief dus nooit meer mee. Ik kies voor een stoere zwart/grijs/witte vintage print. Hij blij ik blij. Nog voor ik de koffer in mijn winkelmandje wil doen zie ik dat ze SuitcaseCovers hebben. Oh my Suitcase! Gaaf!!
IMG_6564

Ik wil ze allemaal! Uiteindelijk ga ik voor de hippie bohemian Apache cover, maar het liefst zou ik ze allemaal nemen! Deze cover is naast dat het natuurlijk super hip & cool is ook nog eens heel handig! Je herkent je koffer ten alle tijden op de band, het geeft een extra stukje veiligheid (ik bedoel als je iets uit een koffer wilt jatten, dan neem je er een die je zo open hebt) en je koffer gaat langer mee. Helemaal top!
IMG_6548
Wil jij ook zo’n coole koffer? Klik dan hier en bestel ‘m direct!