Strong Food

Hebben jullie Strong Food al gespot? Het lijkt op een Scandinavische hippe food hotspot in de Javastraat, maar het is (zoals ze het zelf noemen) een ‘nieuwe generatie minimarkt’. Leuk! Weer eens wat nieuws.
Overal zie je gezonde dingen staan dus voor de echte health freaks is dit the place to be, maar ook voor acai bowl lovers zoals ik, of voor mensen die gewoon zin hebben in een lekker kopje koffie.
strong food javastraat

Samira Dahmani (32), eigenares van conceptstore Strong Food bedacht dit nieuwe concept en voerde het tot in de puntjes perfect uit. De inrichting is zo cool (ook dat heeft ze helemaal zelf gedaan) en het gehele concept is vernieuwend, leuk en bijzonder. Strong Food staat voor puur en gezond eten, en je kan zelf uit de juten zakken havermout, peulvruchten en bijvoorbeeld thee scheppen. Leuk detail: de verpakking bestaat uit biologische papieren zakjes en glazen potten en degene die hergebruikt, krijgt bij zijn volgende bestelling korting!
strong food
Maar naast lekkere en gezonde dingen scoren kan je hier ook perfect een koffietje drinken of wat eten want zodra je bij Strong Food binnen stapt en al die lekkere dingen ziet en ruikt wil je gewoon niet meer weg. De vide lonkt van boven naar je en zodra je ziet dat er acai bowls op het menu staan weet je; ik ga hier even zitten.

Vegans opgelet, ze serveren o.a. verse koffie met cashew- of amandelmelk, hebben hele lekkere dadel-walnoten-roggencake en 2 soorten acai bowls, waaronder een zoute versie. Oeh, daar ben ik wel heel benieuwd naar…

Meer info? Check de website hier.

Adres: Javastraat 30

Benieuwd naar andere leuke koffie of lunch hotspots in Oost? Klik hier.