Spice Market

Spice Market is en blijft een van mijn favorieten in New York. Elk jaar als ik hier ben, moet ik hier toch een hapje gaan eten.

Het restaurant zit in het Meatpacking District, schuin tegenover het Gansevoort hotel. Ze hebben een smal terras aan de zijkant waar je in de zomer heerlijk kunt zitten. Van binnen is het een soort 1000 en 1 nacht sprookje.
Spice Market New York
Je komt binnen bij de grote bar waar je van te voren gezellig wat kunt gaan drinken. Dan heb je op dezelfde verdieping 2 verschillende delen van het restaurant om de bar heen en beneden zit nog een hele verdieping vol tafeltjes voor grote groepen en romantische stelletjes. De service is zoals je van de USA gewend bent, perfect.
sushi lobster spice market
Het menu bestaat uit sushi, dim sum, heerlijke Aziatische salades, vis, vlees, noodles en rijst.
De verrassing van de avond was de gefrituurde vis op een Bao bun met een spicy mayonaise. OH MY GOD. Wat was dat lekker. We hadden ons over laten halen door de ober om die te nemen en toen het uitgeserveerd werd keken we elkaar aan zo van ‘zie je wel’ dit is niks. Met tegenzin probeerde ik het toch en… met succes. Het was zó lekker dat ik zelfs voor een foto te laat was…
spice market new york

Meer New York tips? Klik hier.