‘Shoot’ A’dam

Maandag 3 april is het weer tijd voor het jaarlijkse fotografie event ‘Shoot’ A’dam. Dit concept inmiddels uitgegroeid tot een groot en inspirerend jaarlijks evenement wat de fotografische gemeenschap in Amsterdam wil blijven inspireren, uitdagen en enthousiasmeren. 5 jaar geleden is dit event vanuit LA, Londen en Parijs overgewaaid naar Amsterdam en vanaf de eerste editie een succes.

Wat is er te doen op ‘Shoot’ A’dam?

Naast gratis professionele fotografie seminars en informele workshops, kan je hier eindeloos met ‘vakgekken’ in contact komen, op de hoogte blijven van de nieuwste snufjes en trends en je vergapen aan prachtig werk van collega’s.

Shoot A’dam is er voor iedereen.

‘Shoot’ A’dam’ is anders dan andere fotografische evenementen. Want dit event is gericht op iedereen die van fotograferen houdt. Niet alleen voor de echte pro’s, geen saaie verkoopstands of andere usual suspects maar een pakhuis vol met live shoots, demonstraties, seminars, workshops en netwerk momenten.

Een van de fotografieprojecten die ik als foodie zeker wil gaan bekijken is het project MENU. Wat gebeurt er wanneer een chef en een visual designer zich wagen aan een visuele reis om het traditionele menu terug te brengen tot z’n elementaire delen? En hoe serveer je deze gerechten uit? Op een bord, een traditionele flat lay, of… op iemands gezicht? Dat laatste dus. Gaat dat zien!

‘Shoot’ A’dam’ is GRATIS te bezoeken op maandag 3 april vanaf 10:00 uur en wordt gehouden in Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade 179. Voor meer info, tijden en andere nieuwtjes check hier hun site.

Na’Shoot’ A’dam’ gezellig een hapje eten? HappyHappyJoyJoy Oost zit er vlakbij (loop afstand), of check hier een van de andere leuke hotspots in Amsterdam Oost.