Happy Happy Joy Joy Oost

Oh yes baby! Dit is het beste nieuws van deze week… HappyHappyJoyJoy dé hotspot van Amsterdam West met die hysterische maar te gekke inrichting, met die overheerlijke dim sum en die goddelijke bao buns met Peking eend zijn geopend in het pand naast club Panama waar voorheen Mercat zat.
happy happy joy joy oost

De inrichting is net zo Aziatisch, hysterisch, hip en gaaf als de zaak in West. Alleen in Oost heb je nog een soort vide waar gegeten kan worden én een mega groot terras waar je heerlijk in de zon zit. De boom en rode lampionnen geven het geheel een romantisch tintje en als het echt bloedheet is, zit je hier nog steeds top, want er waait altijd wel een klein windje.
happy happy joy joy oost

Het eten is ook hier even goed en het menu hetzelfde. Wel ontdekte ik wat nieuwe gerechtjes zoals de rendang met jasmijn rijst. Deze hebben we uiteraard meteen besteld en viel goed in de smaak. Niet zo pittig als van de toko, maar met een eigentijdse twist, geserveerd in kokosmelk als 2 bolletjes.
happy happy joy joy oost

happy happy joy joy oost

Weet je niet wat je moet bestellen? Mijn advies: neem in ieder geval: nr. 10, nr. 11, nr. 13 en nr. 21. Dan zit je in ieder geval goed. De dim sum en bao buns zijn echt mijn favoriet maar eigenlijk kan je bij Happy Happy Joy Joy de fout niet ingaan, het is altijd goed.

happy happy joy joy oost

Ook met kids (of in mijn geval met een baby) kan je hier prima eten. De zaak is groot, heeft brede paden (kinderwagen proof) en meer ruimte tussen de tafels dan bij bijvoorbeeld West. Het terras en de tuin die hieraan grenst zijn ook ideaal, kids kunnen lekker rondrennen en spelen en paps en mams gezellig bijkletsen.

happy happy joy joy oost