Seminyak

To Sleep

Seminyak heeft zoveel hotels en villa’s dat als je hier nog nooit bent geweest de keuze niet te overzien is. Wat is nou goed? Waar moet je zitten? Wat is echt leuk? En hoe kom je hier het makkelijkst? Allemaal vragen waar ik antwoord op zal geven. Hier een aantal tips:

image

Green Chaka
Een kleinschalig hotel met maar 3 kamers. Ideaal als je met bijvoorbeeld 2 andere stellen of je ouders op pad bent. Het is eigenlijk een grote villa die is opgedeeld. De kamers zijn groot, schoon, mooi en ingericht in Balinese stijl. Love it! De ligging is ideaal, dichtbij het strand en precies in een klein rustig zijstraatje van daar waar het allemaal gebeurt.

image

Het ontbijt stelt niet veel voor maar in principe moet je in Seminyak ook niet in je hotel ontbijten maar in een van de talloze leuke tentjes die er zijn. Green Chaka zit op loopafstand van Sea Circus. Check hier hun website. 

 

Kunti Villa’s

image

image

image

Mocht je geen zin hebben in een massaal hotel boek dan een private pool villa bij Kunti Villa’s. Deze villa’s liggen lekker centraal en hebben een goede staff die dag en nacht bij de receptie voor je klaarstaan. Mega grote badkamers, kingsize bed en je eigen tuin met zwembad… dat is pas vakantie. Qua ontbijt hebben ze een ruime keuze die op de door jou gewenste tijd wordt geserveerd in je villa bij het zwembad. Chiller krijg je het niet!
Villa boeken bij Kunti? Klik hier.

image

image

Check ook eens de website van Tjendana Villas. Klik hier.
Zij hebben overal prachtige hotels en villas en vaak goeie deals.
Kunti Villa’s valt hier ook onder.

The Haven
Wil je cheap overnachten in een goed hotel? The Haven is dan wat voor jou. Perfecte ligging, schoon, groot zwembad en prima kamers. Wel massaal en niet echt romantisch maar mocht je hier alleen voor een nachtje zijn dan is dit prima.

Andere goede maar dure hotels in Seminyak zijn:
The Seminyak Beach Resort & Spa
The Akasha Luxury Boutique Villas
The Legian
The Oberoi
The Samaya

Klik hier en ga naar Booking.com voor alle hotels in Seminyak. 

image

image

image

image

image

image

image

Augustus 2014