Sane

image

Ik wil een saladbar met oneindig veel keuze. Ik wil alle smoothies en juices van de wereld en alles met elkaar kunnen mixen. Ook wil ik kunnen proeven, kijken wat ik lekker vind. Ik wil gezond, lekker en makkelijk. Ik wil dat je er gezellig kunt zitten, misschien ook een lange tafel waar je fijn aan kunt werken, het moet er schoon, hip/trendy uitzien, maar er moet ook een fijne, gemoedelijke, misschien wel huiselijke sfeer hangen.
Zo. Dit klinkt insane, zo’n wenslijst, dat bestaat niet….
Jawel! Deze zaak bestaat:
Sane Food @ de Haarlemmerdijk.

image

Een schot in de roos!! Ideaal om voor je naar het Westerpark gaat hier je picknickmand te vullen. Een goede plek om rustig te werken (boven hebben ze een mooie grote fijne ruimte met een lange tafel waar je ongestoord je mail kunt wegwerken) en waar je ook trek in hebt; soep, wraps, salades of gewoon een smoothie met wat lekkers: they have it all.

Elke keer probeer ik wat anders. De salades stel ik het liefst zelf samen, zo is ie altijd perfect. Maar een soepje maken dat kunnen zo ook en vind ik ook wel eens lekker voor de afwisseling. De smoothies? Ik heb ze nog niet allemaal kunnen proberen maar ik ben hard op weg.

image

Het enige wat er nog mist is een vestiging in Oost. Want ik ben net verhuisd van het Westerpark naar het Oosterpark en nu kan ik nergens mijn picknickmand meer vullen. Voor nu fiets ik nog even om maar ik blijf zeuren wanneer ze de tweede vestiging openen in mijn buurtje!

image