Sand’s, cakes & bubbles

Voor iedereen die in de buurt van Kralingen (Rotterdam) woont en dit zaakje nog niet kent; shame on you! Sand’s, cakes & bubbles is dé plek om te genieten van zowel zoet als hartig. Voor iedereen die een ochtend uitgebreid wil ontbijten met vers gemaakte sandwiches, goddelijke appelcake en als er iets te vieren valt een glaasje bubbels, is dit the place to be.
Sand’s, cakes & bubbles

Wat maakt Sand’s, cakes & bubbles zo bijzonder?

Dat is dat alles hier om drie elementen draait, namelijk; sandwiches, cakejes / taartjes en bubbels. En het interieur? Daar is net zo goed over nagedacht als over de rest. Alles matcht. De banken, stoelen, kussentjes, de toonbank en zelfs de werkoutfits passen precies in hetzelfde stoere maar tegelijk ook zachte thema.
Sand’s, cakes & bubbles

De S van sandwiches bij Sand’s, cakes & bubbles

Ik heb natuurlijk van alles wat genomen want ik kon weer eens niet kiezen. Het leuke aan de broodjes is dat het niet de standaard combinaties zijn die we overal in de horeca zien. Ze doen hier overal een speciaal sausje of een lekkere jam bij en hier eet je je broodje met zalm niet standaard met kruidenkaas maar met mierikswortel en lolloverde. Yum! Maar ik koos voor de truffelspelt en coppawit. Nog een keer Yum!
Sand’s, cakes & bubbles

De cakjes van Sand’s, cakes & bubbles zijn zalig

Hoe dat komt? Waarschijnlijk omdat echt alle cakes dagelijks zelf vers worden gebakken. De combinatie van een stoere sandwich geserveerd op een houten plank en vervolgens een hip stukje cake op een te knus en truttig schoteltje met bloemetjes is top. Doe jezelf een plezier en bestel alsjeblieft de appelcake, deze is to die for!
Sands cake bubbles rotterdam

Party time!

Sand’s, Cakes & Bubbles is begonnen als bezorgservice en de bubbles stonden toen voor cava. Maar nu ze zijn uitgegroeid tot een lunchzaak zijn ze gestopt met het schenken van cava en heeft deze plaatsgemaakt voor alcoholvrije bubbels. Dus ook in je werkpauze kan je hier prima aanschuiven voor een bubbeltje zonder ladderzat weer achter je computer plaatst te moeten nemen. Er zijn allemaal fruitdrankjes ontwikkeld met soja waardoor je hetzelfde effect krijgt als een glas echte bubbels maar dan net anders. Ik heb nog nooit zoiets gedronken, ongelofelijk lekker en een explosie van smaak en zoetigheid.
Sand’s, cakes & bubbles

Oh en on top of this all, ze hebben ook nog een lekker terras!

Trek gekregen? Je kunt Sand’s, Cakes & Bubbles vinden op Oostzeedijk Beneden 99. Ze bezorgen ook thuis of op kantoor en je kan bestellen via Deliveroo. Meer info? Check hier hun Facebookpagina.

Benieuwd naar al onze favo hotspots in Rotterdam?