Robbies

Den Bosch is een conceptstore & food hotspot rijker en wat voor één! Robbies valt in de categorie cool, hip, stoer, gaaf en relaxed. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen kwam was ik enthousiast!
Robbies Den Bosch coffee food fashion lifestyle conceptstore my travel boektje
Het entree is chique en de grote toonbank vol brokken chocolade en leuke dames verwelkomen je vrolijk. Aan het raam zitten allerlei mensen te lunchen en koffie te drinken, maar ik duik direct de winkel in. Want je kunt hier veel meer dan eten.
Robbies Den Bosch coffee food fashion lifestyle conceptstore my travel boektje
Robbies is een mix van coffee, fashion, lifestyle & food en laat ik op alle 4 nou net dol zijn. Er is zoveel te zien in de winkel, ik kijk mijn ogen uit. Kleding, sjaals, leuke cadeautjes, prachtige kroonluchters, gave hebbedingetjes, coole mokken en brocante. IMG_7342
IMG_7347
Ik was direct fan! Robbies is dus echt zo’n zaak waar je altijd even naar binnen moet als je in Den Bosch bent. Gewoon even rondneuzen, je laten inspireren, of als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een leuk cadeautje voor iemand. Hier slaag je sowieso!

Trek gekregen van het shoppen? Ik heb gehoord dat je hier heel lekker kunt lunchen dus dit ga ik volgende keer zeker proberen!
IMG_7334 Robbies Den Bosch coffee food fashion lifestyle conceptstore my travel boektje
robbies den bosch drama queen mok
Robbies zit op de Verwersstraat 33.
Meer hotspots in Den Bosch bekijken? Klik hier.