RCaffee

RCaffee is een leuk ontbijt en lunch tentje op Longstreet in Kaapstad waar je heerlijk kunt ontbijten. Maar niet alleen ontbijten… de vitrine bij RCaffee staat bomvol met de lekkerste taarten, cupcakes, brownies, repen, scones en noem maar op. De carrotcake die ze daar hebben is de grootste carrotcake die ik ooit gezien heb! En lekker dat ‘ie was!
RCaffee Hippe ontbijt Hotspots Kaapstad

Het interieur is vrolijk, bohemian, hip en alles is gemaakt van gerecycled materiaal of ‘oude rommel’. Zo zijn de lampen beplakt met cupcake bakjes, de muren versierd met oude materialen en alle kunstwerken zelf geknutseld en gemaakt van weggegooide of afgedankte voorwerpen. Dat klinkt misschien niet zo leuk, maar dat is het dus wel!
RCaffee Hippe Trendy ontbijt Hotspots Kaapstad

Over het eten niets dan goeds. Alles is vers, heerlijk klaargemaakt en wordt met liefde gepresenteerd. Het is zeker niet het goedkoopste tentje in Kaapstad maar wel een van de lekkerste!
Healthy Hotspots Cape Town South Africa
Ze hebben bij RCaffee ook veel vegan opties en het brood bij de omelette is huisgemaakt zadenbrood. Echt extreem lekker en naar ik mij heb laten vertellen ook extreem gezond!
RCaffee Hippe ontbijt Hotspots Kaapstad
Rcaffee vegan healthy food Cape Town
Vegan healthy hotspots Cape Town
RCaffee zit ook in een hele leuke area. Vanuit hier loop je zo de winkelstraat in en dus is dit de beste uitvalsbasis voor een klein shop tripje. Onderweg kom je nog meer leuke tentjes tegen maar RCaffee is toch een van de bekendste en meest populaire.

Voor de lijst met al mijn favoriete ontbijt en lunch hotspots klik hier
Meer Kaapstad tips? Klik hier.