Pop Up Picknick in het Vondelpark

De zomer komt eraan en dat houdt in dat in elk park in Amsterdam gepicknickt wordt. Sommige nemen hele bbq sets mee, andere hebben alleen een 6 pack pils en een stokbroodje met kaas bij zich. Ik ben zelf erg fan van uitgebreide picknicks maar daar zit een nadeel aan en dat is dat je oeverloos moet slepen met spullen.
Maar daar hebben ze nu wat op gevonden! Mijn lieve vriendinnetje Lotte van Culi-Amsterdam organiseert met een aantal anderen een Pop Up Picknick in het Vondelpark.

Zet 23 juni maar vast in je agenda want dit wil je niet missen!
Voor €49,95 ontvang je een super-de-luxe picknickmand voor 2 personen met allerlei lekkers van Amsterdamse hotspots. Denk aan rijkelijk belegde sandwiches, salades, een heerlijke paella, brood met dip, sushi en natuurlijk bier, fris en wijn.

Bestel vooraf je mand via deze link en je hoeft nergens meer aan te denken. Ideaal voor een first date of als je gewoon iets gezelligs wilt doen met je lover. Maar met een grote groep vriendinnen kan natuurlijk ook!

Het aantal restaurants wat deze Pop Up Picknick in het Vondelpark mogelijk maakt zijn niet de minste. Zo doen o.a. SNCKBR, Borrelplateau, Ku Kitchen & Bar, Deliveroo, Restaurant Fifteen Amsterdam en Olives&More mee.

Pop Up Picknick in het Vondelpark

Locatie & Adres Pop Up Picknick in het Vondelpark: 23 juni in Vondelpark Amsterdam
Bij slecht weer is er een alternatieve indoor locatie geregeld, dus geen zorgen!