PK Bar & Kitchen

King Arthur in Utrecht was een begrip. Een populaire zaak onder Utrechtenaars, dagjes mensen en studenten. Het had een beetje de zweem van een ‘tourist trap’ maar het viel mee. King Arthur heeft sinds vorige zomer plaats gemaakt voor PK Bar & Kitchen en dit is het helemaal. Leuk detail; de muur van de zaak is de oude stadsmuur van Utrecht.
PK Bar & Kitchen

PK Bar & Kitchen heeft het perfecte terras

Of je nu plaats wilt nemen op het terras in de zon of lekker binnen wilt eten bij beide opties zit je goed. Het menu is simpel maar lekker. Veel belegde broodjes en soepen. Het broodje met zalm en makreel is een aanrader en de PK burger was een van de lekkerste burgers ooit! PK heeft een eigen patissier in huis die dagelijks vers gebak maakt en dat proef je. Met name de brownie en cheesecake zijn hmmmm.
PK Bar & Kitchen

Vlees van de grill bij PK Bar & Kitchen

De 2 grote Big Green Eggs zijn de trots van de keuken. Hier worden de burgers, entrecôtes en verse vis op klaargemaakt. Maar ook de borrelkaart zit goed in elkaar. Denk aan locale biertjes, mooie wijnen en ze hebben wel zeven gin tonics op het menu. Oh en ze hebben drie verschillende barren bij PK dus dit is zeker een goede borrelplek.
PK Bar & Kitchen

PK staat voor postkantoor en PK begon ooit in Bilthoven in het gebouw van het oude postkantoor. Vandaar dus de PK.
Adres: Oudegracht 101, 3511 AE Utrecht