Pigs&Punch Amsterdam

Ooit heb ik een hele geslaagde datenight gehad bij Mystique, maar blijkbaar werd het tijd voor iets nieuws want Mystique wordt op dit moment omgetoverd tot Pigs&Punch Amsterdam.
Pigs&Punch Amsterdam

Mystique wordt Pigs&Punch Amsterdam

Pigs&Punch Amsterdam is niet compleet onherkenbaar, want het heeft nog steeds wat weg van Mystique, maar het is duidelijk een nieuwe zaak. De inrichting is compleet op de schop gegaan maar de indeling en de toffe bar beneden zijn gelukkig gebleven.
Pigs&Punch Amsterdam

Cocktails en underground punch

Goed nieuws, de underground cocktailbar blijft. Thank god. Want dat vond ik toch wel een van de coolste dingen van deze zaak. En met deze ‘hidden gem‘ kon je af en toe nog indruk maken op deze of gene. En met de hapjes trouwens ook. Wauw, wat een verrassing was dat. En de punch? Naast de verschillende punches, zoals de Sucker Punch en de One-Two Combo, vullen de usual cocktails en natuurlijk een aantal bekende en minder bekende speciaalbiertjes de glazen. Dus wat je ook graag drinkt bij Pigs&Punch zit je meer dan goed.
Pigs&Punch Amsterdam

Pigs&Punch Amsterdam serveert meer van alleen pretty pig

Van pulled pork tot sappige spareribs, stuk voor stuk op die ruwe Louisiana-BBQ manier bereidt. Ook staat er een ‘Deep-Sea Pig’ op het menu. Wat dat is? Een hele gegrilde zeebaars, leuk bedacht hè!? Oh en voor de vegans en vega’s staat er een ‘Meatless-Madness’ op de kaart en dat is een bloemkoolcouscous met knapperige BBQ-groenten. The healthy stuff! Wil je absoluut geen één stukje vlees verspillen? Buy a pig. Wie met een groep een compleet varken koopt, verorbert elk bezoek een ander deel van het dier om niets te verspillen. Hoe vet is dat?
Pigs&Punch Amsterdam

Klik hier voor meer restaurants met cocktailbars.