Picnic

Nieuw in Barcelona en super leuk om te doen is Picnic. Op de mooiste plekken romantisch samen op een kleedje genieten van de lekkerste dingen en zelf niet hoeven slepen met spullen en alle boodschappen hoeven doen, hoe geweldig is dat? Picnic is de complete picknick service voor iedereen in Barcelona.
Picnic!

Hoe werkt Picnic?

Kies via de website in twee eenvoudige stappen wat voor picknick mand je wil bestellen. Ze hebben verschillende manden met verschillende soorten keukengerei, etenswaar, aantal personen etc. Hier kies je ook de levertijd, datum en plaats uit en bij de tweede stap kan je je menu kiezen.
Picnic!

Wat voor soort Picnic manden zijn er en wat zit erin?

De chicos van Picnic hebben werkelijk overal over nagedacht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de “Grab & Go Picnic Basket” deze is voor mensen die van hun vrijheid houden en wordt bezorgd op elke gewenste locatie in de stad Barcelona. Maar je kan de mand ook zelf ophalen bij één van de pick up points en alles wat in de mand zit mag je houden, meenemen of wegooien.  Wil je iets meer luxe en comfort kies dan voor de Plus Picnic Basket. Deze mand biedt keukengerei (deze moet je wel retourneren), inclusief items onmisbare items voor de perfecte Picnic zoals kussens, een waterdichte deken, een muskietennet enz. Deze mand wordt ook op elke gewenste locatie in de stad Barcelona bezorgd of je kunt ‘m ophalen bij het pick up point. De borg bedraagt € 30 die je terugkrijgt zodra je de artikelen hebt geretourneerd. Helemaal geen zin om iets te doen? Bestel dan de luxe mand, die wordt gebracht en gehaald op de plek die jij maar wil. Luxe!
Picnic!

Ik vind dit zo mega leuk, ik kan niet wachten tot ik weer in Barca ben en lekker ga genieten van een romantische picknick in Park Güell of in het park met uitzicht op de Sagrada Familia.

Meer weten over Picnic? Klik hier. Voor meer Barcelona tips moet je hier zijn.
Al vaker in Barca geweest en benieuwd naar nieuwe lunchtentjes? Check hier het Best breakfast Barcelona artikel en heb het lekkerste ontbijt van je leven!