Picknick

Voor een goed begin van je dag buiten de deur raad ik je aan om bij Picknick te crashen. Deze ontbijt en lunchroom is onwijs hip en met de onlangs vernieuwde menu kaart kan je ontbijt, lunch of brunch hier niet tegenvallen. Picknick zit heerlijk middenin het centrum op de mariniersweg, dus is het ook de ideale uitvalsbasis na een middagje flink shoppen. De zaak is vrij smal en lang en (leuk detail) is van origine een oude autogarage. Dit kan je nog steeds goed zien door de grote schuifdeuren achterin de zaak die ook de toegang naar het terras zijn; love it!
Picknick

Wat staat er op het Picknick menu?

Ze hebben een ontbijt en lunchkaart dus zo heb je lekker veel keus. Maar luister. Do yourself a favor en bestel de Marokkaanse pannenkoeken. Believe me. Vooral de afwerking met de in cascara gemarineerde bramen en besjes zijn heerlijk. Oké dit zegt je misschien niets (mij ook niet) maar het was heerlijk! Mocht je een fan zijn van geitenkaas, neem dan ook zeker het beleg plankje met geitenbrie. Niet alleen is de plank zelf super leuk om naar te kijken, de humus en het brood dat erbij geserveerd wordt is ook heerlijk!
Picknick

Knus zitten bij Picknick

Picknick is een klein, knus zaakje. Alle tafeltjes zijn smal en staan dicht op elkaar. De details van de oude auto garage geven een industriële look en feel en de mooie planken vol lekkers zorgen voor een leuke touch. Picknick is al om 08.00 s’ochtends open dus mocht je een echte vroege vogel zijn dan is dit echt top. Wij zijn fan!
Picknick

Je kunt Picknick vinden op Mariniersweg 259 in Rotterdam.
Meer weten? Check even hun website.