Patates

Gezond of gezonder snacken is helemaal 2016, dus de healthy snackbars schieten als paddestoelen uit de grond. Patates (net open) is daar een van.

In de Pijp scoor je bij Patates gezonde en verantwoorde patatjes. Dus weg met het schuldgevoel en omarm je frietje mayo weer net zoals vroeger!

Het patatje is een van de oudste en beroemdste Nederlandse snacks en naast heel lekker helaas ook erg ongezond. Vandaag de dag eten de meeste mensen veel minder vaak gewoon lekker een frietje en zijn de healthy food stromingen immens populair. Hoe gezonder hoe beter lijkt het wel tegenwoordig. Gezond is alleen vaak zo saai…
patates
Patates bedacht hier wat op! Deze nieuwe friet hotspot in De Pijp richt zich op de productie van traditioneel handgesneden  patat met de gezonde en verantwoorde product eisen van tegenwoordig. Alle patat worden verantwoord gefrituurd, dus met veel minder transvetzuren en meer goede onverzadigde vetten. Daarnaast zijn de meeste van Patates’ sausen glutenvrij en is het vetgehalte tot wel 50% verlaagd. En ook aan het milieu is gedacht, want de gehele productie rondom de patat is verantwoord en duurzaam. Holla!!
patates
Wat wil je nog meer? Gewoon een lekker frietje! Dat krijg je hier ook. De sojaolie die ze gebruiken is het beter voor je cholesterol, de zeezout is een gezonder alternatief voor keukenzout en de aardappels worden dagelijks vers gesneden. Zo kan je dus zonder schuldgevoel genieten van je patatje met!

Zin in wat anders? Ze maken heerlijke milkshakes, hebben goede burgers en andere kleine snacks.

Adres: Ferdinand Bolstraat 64.
patates