Parqiet

De meeste mensen kennen de Euromast wel. Het is een icoon voor de stad Rotterdam en voor de echte lefgozers onder ons, je kunt hier ook vanaf abseilen. Maar ken je ook het prachtige park dat eronder zit? In Het Park vind je parkcafé Parqiet en dit is de ideale plek om te chillen en te ontsnappen aan de drukte van de stad.
Parqiet

Parqiet is voor ons helemaal perfect

Alles aan Parqiet is leuk. Bijvoorbeeld het feit dat ze samen werken met lokale ondernemers (denk aan brood van Jordy’s Bakery, sapjes van Sajoer en koffie van man met bril). Het prachtige witte pand waar ze in zitten, het interieur en de styling (GOALS!) en last but not least het waanzinnige terras middenin het park. Wil je je echt even buiten de stad wanen? Kom dan naar Parqiet.
Parqiet
Parqiet

Ontbijten en lunchen is hier ook een feestje

Qua eten en drinken zit het hier ook helemaal goed. Bestel ‘s ochtends de yoghurt met granola en you’re good to go. Voor de lunch kan ik je echt het broodje met wortel spread aanraden. Klinkt gezond (dat is het ook) maar het is ook nog eens heel lekker. En wanneer je ‘s middags na je werk even bij wil komen neem dan een heerlijke strandstoel en bestel bij de buitenbar een heerlijk wijntje of een cocktail. Wat wil je nog meer?
Parqiet
Parqiet