Oerwoud

Hotspot Scoop!!
In Den Bosch opent heel binnenkort een fantastisch nieuw concept genaamd Oerwoud. Oerwoud wordt een stadstuinwinkel, healthy café en yoga studio in een waar ook toffe workshops en andere events gegeven zullen worden. Dat klinkt cool, maar dat is het ook.

Bij het stadstuin gedeelte van Oerwoud kan je terecht voor allerlei duurzame en groene producten. Niet alleen mooie planten en toffe cactussen maar ook voor bijvoorbeeld macrame plantenhangers, unieke vazen, keramiek en andere hippe vintage meubels en woonaccessoires. Wat helemaal leuk en nieuw is, is dat je oude planten waar je geen plek meer voor hebt of die je niet meer mooi vindt hier kunt inleveren.
Oerwoud Den Bosch

Bij het Health Café Oerwoud wordt een podium gegeven aan echt goed eten en drinken wat naast betaalbaar ook gezond en goed is voor ons en de aarde. Zo gebruiken ze kruiden en groenten uit eigen tuin en werken ze samen met zoveel mogelijk biodynamische boeren uit de buurt. sounds good! Wat kan je hier bestellen? Verse juices en smoothies haal je bij de Juicebar en er is ook een echte saladbar. Op het menu staan raw food gebakjes en ze schenken fairtrade koffie. Oerwoud is geheel vegetarisch, er wordt dus geen vis of vlees geserveerd. Maar als we de dames moeten geloven zullen we dit helemaal niet missen. Ik ben benieuwd.
Oerwoud Den Bosch

Oerwoud klinkt voor mij als een tof nieuw concept en ben rede benieuwd hoe het eruit gaat zien. Voor een kleine sneak peek check hier de foto’s.
Oerwoud healthy food cafe den bosch

Meer info? Of wil je de dames supporten bij hun crowdfunding project? Klik dan hier voor de website van Oerwoud Den Bosch.
Benieuwd naar al mijn favoriete hotspots in Den Bosch? Klik dan hier.
Oerwoud Raw vegan food den bosch